Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Квітня, 2024 р., 14:39
Хоча весняне тепло ще дуже нестабільне, в Україні почастішали випадки укусів кліщів. Сезон їхньої активності триватиме майже до кінця осені, та пік припаде на травень-червень, а також вересень-жовтень. Кліщів можна зустріти не лише на природі, їх багато й на міських газонах. Вони не стрибають на людину з дерева, проте можуть залізти на тіло, коли людина відпочиватиме. Найнебезпечніше, що вони можуть бути носіями багатьох захворювань.
09 Квітня, 2024 р., 13:19
В Україні можна отримати юридичні послуги безоплатно.
05 Квітня, 2024 р., 12:32
Ініціатива від Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві – це потужний інструмент для аграріїв Волині, яким точно варто скористатися. Отримати кредит фермерам стало простіше, оскільки Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві гарантує перед банками покриття до 50% зобов’язань позичальника. Фонд запрацював у січні цього року. А отримати кошти можуть мали та середні аграрії: ті, хто обробляє до 500 гектарів землі.
02 Квітня, 2024 р., 08:32
З 30 по 31 березня 2024 року в осередку м. Луцьк «Біла тура» КЗ ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» проходив чемпіонат Волинської області з шашок-64 серед юнаків та дівчат до 8, до 10, до 13 та до 16 років.
01 Квітня, 2024 р., 14:15
Уряд ухвалив постанову, яка дозволить українцям у межах експериментального проєкту одружуватися в застосунку Дія. Раніше через неможливість побачитися наживо багато наречених відкладали узаконення стосунків. Процес державної реєстрації шлюбу планується повністю перевести в електронну форму. Особливо актуальне одруження онлайн для військових та пар, які через війну перебувають на відстані.
01 Квітня, 2024 р., 14:11
З 1 квітня в Україні зросте мінімальна заробітна плата. Відтепер вона становитиме 8000 гривень, а у погодинному обчисленні – 48 гривень.
29 Березня, 2024 р., 12:34
Зазвичай, щоб потрапити на безоплатну консультацію до лікаря-спеціаліста, потрібно мати електронне направлення. Але деяких фахівців можна звернутись навіть без направлення, і цей візит покриє Програма медичних гарантій.
28 Березня, 2024 р., 11:07
31 березня завершується перехідний період, під час якого в Україну можна було  завозити гуманітарну допомогу, використовуючи паперові декларації. З 1 квітня завезти гуманітарну допомогу до України буде можливо лише з використанням Автоматизованої системи реєстрації гуманітарної допомоги. 
27 Березня, 2024 р., 12:42
Міністерство цифрової трансформації України рекомендує безоплатно опанувати інструменти кібербезпеки за допомогою освітніх серіалів. Навчайтеся у зручний час і з будь-якого місця на порталі «Дія.Освіта».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь