Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2023 р., 08:53
За тиждень з 3 по 10 квітня 2023 року 473 жителі області захворіли на коронавірусну інфекцію. Серед них 66 – діти, та 10 медичних працівників. Загалом захворюваність знаходиться на рівні минулого тижня.
11 Квітня, 2023 р., 08:52
Спеціально для тебе створена гра «100 причин пишатися тим, що я – українець», яка дозволяє дізнатися та докладно вивчити сто найважливіших фактів про Україну, зокрема особливості географії, містобудування, населення, ІТ-сфери, всесвітніх рекордів, культурної спадщини, науки та інженерії, промисловості, спорту. Нині на платформі відбувається змагання між учасниками гри. Викладацький колектив «Unicorn School» визначить переможців і подарує їм цінні призи. Щоб узяти участь, потрібно зареєструватися на платформі bit.ly/41dG2Vq
07 Квітня, 2023 р., 12:35
Міністерство молоді та спорту України приймає заявки на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви. ⏳Прийом заявок триває до 20 квітня 2023 року. Більше інформації за посиланням https://bit.ly/40BXz9r. Долучайтеся.
06 Квітня, 2023 р., 14:52
Міністерство у справах ветеранів України підготувало інформаційні матеріали щодо актуальних питань у сфері реалізації права на житло ветеранами війни, членами сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників і Захисниць України.
06 Квітня, 2023 р., 14:49
Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг.
06 Квітня, 2023 р., 14:48
Станом на 23 лютого 2022 року в Україні було зареєстровано 12 789 ветеранів, що започаткували свою справу як ФОП. Наше завдання — допомогти, змотивувати та підтримати розвиток ветеранського бізнесу.
06 Квітня, 2023 р., 14:47
Навіть одній людині під силу створити якісне локальне онлайн-медіа, яке розповідатиме історії жителів громади, висвітлюватиме важливі і цікаві події, говоритиме про діяльність чи бездіяльність місцевої влади. Це доводять приклади людей, які не керуються фразою «що я самотужки можу зробити?», а шукають можливості, щоб впливати на життя своїх громад.
06 Квітня, 2023 р., 09:27
Громади Волині за підсумками січня-березня 2023 року отримали в розпорядженні 2 мільярди 283 мільйони гривень податкових платежів. Це на 44,9 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.
06 Квітня, 2023 р., 09:26
На виконання вимог Закону «Про платіжні послуги», ПКУ, МКУ, Закону про ЄСВ, постанов НБУ № 163 та №93 та з метою мінімізації кількості обов’язкових полів реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції, які заповнюються платниками та органами виконавчої влади, а також у зв’язку зі змінами, що відбулися у платіжній інфраструктурі України, зокрема запровадженням міжнародного стандарту ISO 20022 та використанням для виконання міжбанківських платіжних операцій системи електронних платежів нового покоління СЕП-4.0., Мінфін наказом від 22.03.2023 р. №148 затвердив Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення.
05 Квітня, 2023 р., 08:17
Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на Волині, та жителі громад області, котрі постраждали від війни в Україні, можуть отримати безоплатні юридичні консультації. Їх надає Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні», що реалізовується у партнерстві з Данською радою у справах біженців (DRC).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь