Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Лютого, 2023 р., 11:15
Використання землі поблизу ліній електропередачі несе в собі підвищені ризики та вимагає особливих застережних заходів. Будь-які безвідповідальні дії у таких зонах можуть призвести не лише до аварії, а й до загибелі людей та нищення майна.
24 Лютого, 2023 р., 11:14
21 лютого парламентський Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування доручив підкомітету з питань містобудування, благоустрою та земельних відносин в межах території забудови розпочати розробку Містобудівного кодексу.
23 Лютого, 2023 р., 15:56
Послуги з соціального захисту. Які сервіси доступні на Гіді з державних послуг?
22 Лютого, 2023 р., 14:08
Триває потік внутрішньо переміщених осіб у більш безпечні регіони. Консультації щодо безкоштовного поселення в західних регіонах надаються на гарячих лініях в областях.
21 Лютого, 2023 р., 11:44
У січні 2023 року місцеві бюджети  Волині отримали у розпорядження 109 мільйонів гривень єдиного податку. Це майже на 32 відсотки перевищує показники січня минулого року.
20 Лютого, 2023 р., 14:41
Проєкт запустила інтерактивна платформа для вивчення математики GIOS спільно з Українським фондом стартапів за ініціативи Міністерства освіти і науки та за підтримки Міністерства цифрової трансформації та проєкту Дія.Цифрова освіта.
20 Лютого, 2023 р., 14:39
16 лютого стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни. Відтепер можна подати заяву на отримання грошової допомоги на сайті eveteran.gov.ua.
15 Лютого, 2023 р., 13:06
15 лютого 2023 року, відповідно до нових Правил любительського і спортивного рибальства, встановлюється заборона на добування щуки у період нересту. Заборона діятиме до 31 березня, інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області.
15 Лютого, 2023 р., 13:02
Для справжнього кохання немає перешкод — українці продовжують закохуватись, одружуватись та народжувати дітей і під час війни. Користуйтесь послугами, які допоможуть задокументувати стосунки та створити сім’ю онлайн. Добірка необхідних сервісів Гіду з державних послуг: Державна реєстрація шлюбу https://curly.click/r/3a74 Реєстрація народження дитини https://curly.click/r/5f75 Повторна видача свідоцтва про шлюб  https://curly.click/r/c377, також доступно онлайн на порталі Дія https://curly.click/r/35b7 Витяг про шлюб https://curly.click/r/9b37, також доступно онлайн на порталі Дія https://curly.click/r/a373 Комплексна послуга єМалятко https://curly.click/r/t1f5, також доступно онлайн на порталі Дія https://curly.click/r/a3832
15 Лютого, 2023 р., 13:01
Реабілітація та повернення до повноцінного життя людей з інвалідністю – один з ключових пріоритетів Міністерства соціальної політики. Інтеграція в суспільство українців, що отримали інвалідність, створення можливостей для їхнього подальшого активного життя – одна з головних цілей політики, яку системно реалізує Міністерство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь