Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Грудня, 2022 р., 11:14
Постійні відключення світла не тільки спричиняють побутовий дискомфорт, але й можуть зашкодити здоров’ю ваших очей.
28 Грудня, 2022 р., 11:13
Якщо вам від 18 до 60 років, ви покинули свою домівку і є військовозобов’язаними, маєте стати на військовий облік за новим місцем фактичного проживання. Зробити це потрібно протягом 7 днів після приїзду.
27 Грудня, 2022 р., 13:58
З метою своєчасного отримання та оперативного реагування на факти корупції та інших ганебних вчинків у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області функціонують спеціальні телефонні лінії та електронна скринька для повідомлень.
27 Грудня, 2022 р., 12:15
Асоціація малих міст України разом з GR-компанією «Магонова і партнери» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» розпочали реалізацію проєкту «Сприяння вдосконаленню місцевого податкового законодавства щодо адміністрування місцевих податків в цілях забезпечення фінансової спроможності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та після нього».
27 Грудня, 2022 р., 12:15
Нещодавно відбулась онлайн-презентація нового розділу «Дія. Безбар'єрність» на порталі держпослуг Дія за участю дружини Президента України Олени Зеленської .
26 Грудня, 2022 р., 11:53
Раніше всі  ми  були  щеплені  від  кору,але  зараз усе  більше  батьків  відмовляються  від  вакцинації ,не розуміючи, на  яку  небезпеку вони  наражають  дитину і  оточуючих.
23 Грудня, 2022 р., 14:16
Набути цифрових навичок аби працювати віддалено, підвищити кваліфікацію, навчитися отримувати державні послуги онлайн, впевнено користуватися соціальними мережами та Інтернетом, отримати нові знання, спілкуватися з рідними на відстані, а також бути в безпеці онлайн.
22 Грудня, 2022 р., 10:38
З нового року кожен повнолітній громадянин України зможе безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп на заміну старих ламп розжарювання. І в такий спосіб зробить свій внесок у допомогу енергетикам щодо балансування електросистеми України. Про це зазначила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко у прямому ефірі Національного телемарафону.
22 Грудня, 2022 р., 10:36
Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» та платформа онлайн-освіти Prometheus підготували для вас безкоштовний відеокурс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?».  
22 Грудня, 2022 р., 10:34
Перелік № 224 – Перелік товарів (у тому числі лікарських засобів, медичних виробів та/або медичного обладнання), необхідних для виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, операції з ввезення яких на митну територію України та/або операції з постачання яких на митній території України звільняються від оподаткування податком на додану вартість та які звільняються від сплати ввізного мита

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь