Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2022 р., 08:52
ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання: 
08 Грудня, 2022 р., 10:46
Інформаційний портал надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані). Також там є інформація про тих, кого вдалося розшукати та врятувати.
08 Грудня, 2022 р., 10:43
Кожен, хто потребує підтримки для оплати житлово-комунальних послуг,  може звернутися за субсидією не лише до ЦНАПів та уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад, а і до Пенсійного Фонду України. Передача функції виплати субсидій Пенсійному Фонду дозволяє оптимізувати процеси виплат, зробити їх більш прозорими та ефективніше адмініструвати. Українці отримуватимуть виплати зручно та в повному обсязі. метою Міністерства соціальної політики є забезпечити право людей на допомогу від держави за будь-яких обставин, особливо ‒ в умовах воєнного часу. 
08 Грудня, 2022 р., 10:42
Упродовж січня-листопада 2022 року платники податків Волині спрямували до загального фонду держбюджету 5 мільярдів 520 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.
08 Грудня, 2022 р., 10:39
Головне управління ДПС у Волинській області інформує про особливості сплати  екологічного податку за викиди в атмосферне повітря суб’єктами господарювання, які використовують пересувні дизель-генератори, як резервне джерело електричної енергії.
28 Листопада, 2022 р., 12:07
Чи готові ви поділитись сімейним теплом з дітьми? А надати прихисток дітям під час війни? Дуже важливо, щоб їх дитинство було щасливим, безхмарним та обов’язково - із піклуванням дорослих.
25 Листопада, 2022 р., 12:29
Ще в березні спільно з мобільними операторами, Держспецзв'язку та НКРЗІ Міністерство цифрової трансформації України запустило національний роумінг в Україні. Це дозволяє перемикатися між операторами Київстар, Vodafone та lifecell без зміни сім-карт та тарифів.
25 Листопада, 2022 р., 12:27
Урядом прийнято рішення про подовження до 30 листопада поточного року терміну реєстрації заяв аграріїв у Державному аграрному реєстрі на отримання державної допомоги, збільшивши при цьому (на 100 млн гривень) загальний обсяг підтримки фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції.
25 Листопада, 2022 р., 12:25
Воєнний стан в Україні обмежив деякі права і свободи людини і громадянина. Зокрема, ми маємо дотримуватися комендантської години, для деяких категорій громадян обмежена свобода пересування. Водночас уповноважені органи – Національна поліція, СБУ, Національна гвардія, Держприкордонслужба, ДМС, Держмитслужба та ЗСУ – посилили заходи, які є необхідними для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності.
25 Листопада, 2022 р., 12:25
Залишається актуальною проблема відсутності достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій для видачі потужності через підстанції НЕК «Укренерго».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь