Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Листопада, 2022 р., 12:23
НБУ оприлюднив перелік банків, які працюватимуть у разі тривалої відсутності електроенергії.
25 Листопада, 2022 р., 12:22
Дізнаватись оперативну інформацію про ситуацію в області та країні, оповіщення про «повітряну тривогу» та іншу важливу інформацію можна за допомогою радіоприймачів.
25 Листопада, 2022 р., 12:21
Світловідбиваючі елементи одягу або світлоповертаючі аксесуари стали необхідними елементами гардеробу сьогодні. Це допоможе кожному з нас бути більш помітним на дорозі у сутінках та при відключенні освітлення.
24 Листопада, 2022 р., 12:01
З метою врегулювання найбільш актуальних питань щодо надання населенню житлових субсидій в умовах воєнного стану Урядом у вересні поточного року прийнято рішення щодо передання функцій з призначення, нарахування і виплати житлових субсидій від органів соціального захисту населення до органів Пенсійного фонду України.
23 Листопада, 2022 р., 11:48
В опалювальний сезон кількість викликів до аварійної служби «104» АТ «Волиньгаз» зростає – в листопаді майже на 10 % більше звернень, ніж до початку опалювального періоду.
22 Листопада, 2022 р., 12:38
Ветерани, а також родини загиблих захисників і захисниць, можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи. Зокрема, Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів запустив програму фінансування ветеранського бізнесу «ВАРТО 2.0», повідомляє відділ у Волинській області Міністерства у справах ветеранів України.
22 Листопада, 2022 р., 12:35
За підсумками десяти місяців 2022 року волинські страхувальники перерахували на соціальні потреби 6 мільярдів 512 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
22 Листопада, 2022 р., 12:28
Сільськогосподарські товаровиробники Волині, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, впродовж січня-жовтня 2022 року спрямували до місцевих бюджетів 57,6 мільйона гривень єдиного податку. Надходження єдиного податку від аграріїв області перевищують минулорічні надходження за аналогічний період.
16 Листопада, 2022 р., 14:31
Туберкульоз – це інфекційне захворювання, збудником якого є мікобактерія туберкульозу (паличка Коха), яка найчастіше вражає легені, рідше нирки, хребет, мозок, лімфатичні вузли, кишечник, шкірні покриви, статеві органи, тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь