Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Квітня, 2023 р., 11:36
З 27 лютого 2023 року набув чинності новий реєстр лікарських засобів, які підлягають реімбурсації (відшкодуванню) за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення. До реєстру включено і препарати імуносупресії для пацієнтів в посттрансплантаційному періоді. Алгоритм їх отримання передбачає кілька кроків.
04 Квітня, 2023 р., 11:35
Уряд зацікавлений у зростанні кількості успішних фермерів в Україні. Тож, щоб допомогти людям почати власну справу у цій галузі, Кабмін започаткував урядову програму безповоротних грантів єРобота. З їхньою допомогою можна заснувати сад, виноградник, ягідник чи теплицю. Від запуску програми у липні минулого року держава вже схвалила 98 грантів на понад 472 мільйони гривень.
04 Квітня, 2023 р., 11:33
З 27 березня по 2 квітня 2023 року на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіли 4 797 жителів Волині. Серед них на коронавірусну інфекцію – 463 людини. У порівнянні з минулим тижнем захворюваність знизилась на 18%. Про це повідомляє ДУ "Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".
03 Квітня, 2023 р., 16:03
На «МХП-Баффало» добре знають, що молоді фахівці вкрай потрібні для розвитку підприємств, тому заздалегідь розпочинають пошук майбутніх працівників.
03 Квітня, 2023 р., 15:52
03.01.2023 року Держпраці спільно з Мінекономіки запроваджено отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки (далі – дозвіл) в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки. Відтепер для отримання дозволу достатньо заповнити онлайн-заяву, до якої додати електронний висновок експертизи. 
03 Квітня, 2023 р., 14:23
Відсьогодні, 3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Вона триватиме до 3 травня.
31 Березня, 2023 р., 15:12
Заснувати сад чи теплицю, швейне підприємство чи навіть косметичну компанію, а також – розширити вже існуючий бізнес. Навіть під час війни українці наважуються започаткувати власну справу та створювати нові робочі місця. Щоби допомогти громадянам зменшити безробіття, розвивати свій бізнес, і, як наслідок, підтримувати економіку, держава продовжує допомагати вже працюючим та майбутнім підприємцям. У липні минулого року урядовці запустили грантову програму єРобота, в рамках якої вже видали майже 4 тис. грантів на понад 1,5 млрд  гривень. Прийом заявок триває і зараз. 
31 Березня, 2023 р., 15:11
Мінсоцполітики продовжує цифровізовувати соціальну сферу та послуги задля зручності громадян та ефективності роботи працівників органів соцзахисту, а також з метою усунення корупційних ризиків. Зокрема, впроваджує Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг (Реєстр), який є підсистемою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). 
30 Березня, 2023 р., 14:21
Епідемічний паротит. Що варто знати про хворобу.
29 Березня, 2023 р., 10:52
Ще кілька років тому онлайн-навчання було чимось незвичним, але пандемія COVID-19, а тепер ще й повномасштабна війна внесла значні корективи у навчальні процеси. Україна зробила величезний крок вперед у сфері онлайн-навчання, яке стає дедалі актуальнішим у теперішніх реаліях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь