Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Жовтня, 2023 р., 13:06
Наразі у Волинській області військові та цивільні можуть безоплатно пройти стаціонарну реабілітацію у 7 кластерних та надкластерних лікарнях із 9. До кінця 2023 року, на виконання доручення міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, така допомога стане доступною й в решті лікарень відповідного рівня. 
17 Жовтня, 2023 р., 09:43
Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої — фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України.
13 Жовтня, 2023 р., 08:31
Батьки зобов’язані піклуватися про своїх дітей. Але що робити, коли вони не виконують свої обов’язки щодо дитини або навіть шкодять їй? Тоді може постати питання про позбавлення батьківських прав. Як відбувається цей процес та як підлітку отримати допомогу юриста, розповідаємо далі.
12 Жовтня, 2023 р., 15:28
Зібрали для вас кілька відомих нам грантових програм у агросекторі.
12 Жовтня, 2023 р., 15:27
Впродовж жовтня у всьому світі проводиться просвітницька кампанія з кібергігієни, щоб привернути увагу суспільства до загроз у мережі. На Волині теж стартувала ця кампанія. Про це повідомила заступниця голови ОДА Вікторія Левчук (CDTO).
12 Жовтня, 2023 р., 15:24
У 2007 році започаткований Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття». Його головна мета – підвищити інтерес молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів. 
11 Жовтня, 2023 р., 12:33
Незабаром у застосунку Дія можна буде не лише замінити посвідчення водія, а й замовити доставку пластикового документа на відділення Укрпошти або додому. Долучайтеся до бета-тесту послуги, щоб першими випробувати вдосконалений сервіс.  З травня в Дії українці можуть у кілька кліків подати заяву про заміну посвідчення водія. Скористатися послугою можна, якщо водій втратив або пошкодив документ, хоче отримати постійне посвідчення замість тимчасового, яке видають на 2 роки, змінив прізвище тощо. 
10 Жовтня, 2023 р., 16:17
Пішоходи грають важливу роль в системі дорожнього руху, і їхнє безпечне поводження на дорозі є ключовим чинником для уникнення нещасних випадків та аварій. Ось кілька порад для пішоходів, які допоможуть зберегти вашу власну безпеку та безпеку інших:
10 Жовтня, 2023 р., 16:13
З 8 жовтня пацієнти з цукровим діабетом І типу можуть отримати тест-смужки для глюкометрів через програму реімбурсації (тобто безоплатно або з невеликою доплатою). На сьогодні перелік реімбурсації включає 23 найменування тест-смужок. Їх повну чи часткову вартість наразі відшкодовує держава. Для того, щоб отримати тест-смужки в рамках програми необхідно мати електронний рецепт. Такий рецепт може виписати як лікуючий лікар-ендокринолог (зокрема і дитячий), так і лікар “первинки” (терапевт, педіатр чи сімейний лікар) будь-якого медзакладу, який працює з електронною системою охорони здоровʼя (ЕСОЗ). Натомість на тимчасово окупованих територіях та в зоні бойових дій – тест-смужки можуть відпускатися і за паперовими рецептами.
10 Жовтня, 2023 р., 16:13
10 жовтня відзначається Всесвітній день ментального здоров’я, започаткований у 1992 році з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров’я (World Federation for Mental Health). І це ще одна нагода звернути увагу на себе, свій внутрішній стан. МОЗ України нагадує, як діяти у разі виникнення ознак погіршення психологічного та психічного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь