Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

27 Липня, 2023 р., 11:11
Не забуваймо тих, хто боронить нашу землю і наше життя. Не будьмо байдужі до того, хто віддав своє життя за нас з вами, зустріньмо гідно Героя України!!!
26 Липня, 2023 р., 11:38
Всесвітній день протидії торгівлі людьми є важливим заходом, спрямованим на боротьбу зі злочинним явищем, що щороку торкається мільйонів жертв по всьому світу. У 2013 році, 30 липня, Генеральною Асамблеєю ООН ухвалено рішення проголосити цей день з метою залучення уваги громадськості та підвищення рівня поінформованості стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми.
25 Липня, 2023 р., 15:57
Загинув житель міста Горохова, молодший сержант 1999 року народження, Павло ПРИЩУК. Командир гранатометного відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти загинув у наслідок артилерійського обстрілу окупантів біля населеного пункту Старомайорське Донецької області.
25 Липня, 2023 р., 08:58
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей сприятимуть у професійній діяльності. Бажаємо вам родинного щастя, добробуту, злагоди та миру. З повагою - Горохівський міський голова Віктор Годик, депутатський корпус, виконавчий комітет міської ради, старости сіл та працівники міської ради.
24 Липня, 2023 р., 14:55
Зробимо наше життя в громаді кращим! ❗️Дорогі ВПО нашої громади. Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Горохівської міської ради запрошує Вас взяти участь у анкетуванні щодо вашого життя у нашій громаді.
24 Липня, 2023 р., 10:01
Зі скорботою ми приймаємо важку звістку про непоправну втрату колишнього завідувача відділення неврології Горохівської ЦРЛ - Лащика Ореста Петровича. Він лишив незабутні сліди у медичній сфері, присвятивши своє життя допомозі і лікуванню людей. Його спочинок став великою втратою для усієї громади.
21 Липня, 2023 р., 16:28
11 серпня 2023 року з нагоди Дня молоді в центральному міському сквері міста Горохова відбудеться Перший міський молодіжний фестиваль української патріотичної пісні «Пісня молодих і нескорених закликає до миру». Головною метою фестивалю є відродження та популяризація патріотичної пісні в українському суспільстві. Ми віримо, що патріотизм - це не тільки гордість за свою країну, але й вміння висловити свої почуття та думки через музику. Через мистецтво пісні ми хочемо звернути увагу на важливі соціальні теми, спонукати до об'єднання заради перемоги нашої батьківщини над ворогом.
19 Липня, 2023 р., 16:12
Визначення потреб у наданні соціальних послуг для людей з інвалідністю є надзвичайно важливим завданням, яке вимагає спільних зусиль і ретельного аналізу. Обговорення пріоритетів та переліку соціальних послуг, які можуть надаватися людям з інвалідністю, у приміщенні ГО «Сонце любові» залучило керівників та фахівців з різних організацій, щоб забезпечити якісний та комплексний підхід до цієї проблеми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь