Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

04 Липня, 2023 р., 17:30
04 липня відбулася розширена нарада з керівниками територіальних органів виконавчої влади, представниками правоохоронних органів, старостами та керівниками відділів, управлінь та комунальних установ міської ради.
04 Липня, 2023 р., 16:37
15 спікерів та представників місцевого самоврядування з різних регіонів України презентували кращі практики публічного управління в різних громадах та дискутували про диджиталізацію, антикризове управління, молодіжний розвиток, повоєнне відновлення економіки та економіку спільного користування. Ці практики можуть бути впроваджені в громадах, які ними зацікавляться. З усіма ідеями можна ознайомитися у вкладенні нижче.
04 Липня, 2023 р., 15:19
Молодша група танцювального колективу народного танцю ”Калинонька” Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів Горохівської міської ради (керівник Василь Юрчук) здобула  ІІІ премію на ІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв ”Прикарпатські самоцвіти”, який проходив  з 30 червня по 02 липня 2023 року в мальовничому курортному містечку Яремче, що на Івано-Франківщині. 12 талановитих дівчаток гідно представили нашу громаду. Серед 28 конкурсантів фестивалю з різних областей України вихованки танцювального колективу ”Калинонька” були одні з кращих. Два конкурсні номери ”Ой гоп, черевички” та ”Полька - гопацулька” підкорили поважне журі яскравими костюмами, високою майстерністю виконання, досконалою хореографічною технікою і сценічним образом, який створили наші дівчатка.
04 Липня, 2023 р., 07:00
Сердечно вітаю вас з професійним святом – святом тих, хто щомиті пізнає ризик і небезпеку, хто попри будь-які негаразди, виконує свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захист правопорядку, життя громадян та спокою нашої держави.
03 Липня, 2023 р., 16:44
На міському стадіоні «Колос» відбувся благодійний  відкритий міський  турнір з футболу серед ветеранів 40+ у форматі (7х7) з нагоди Дня Конституції України, який проходив під патронатом Горохівського міського голови Віктора Годика, за підтримки сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради. Участь у турнірі взяли 5 команд.
02 Липня, 2023 р., 07:00
Щиро вітаю всіх працівників податкової служби, ветеранів галузі з професійним святом – Днем податківця України!
30 Червня, 2023 р., 16:01
У п’ятницю, 30 червня, комунальне підприємство «Еталон» приймало вітання з нагоди 20-ї річниці від дня заснування.
30 Червня, 2023 р., 15:57
29 червня в приміщенні освітнього простору «Горохів ХАБ» міської ради відбувся тренінг на тему: «Проєктний менеджмент – невже це все так складно?». Представники Благодійного фонду «Рокада» Ольга Хамініч та Олена Кузьмич спілкувалися з працівниками міської ради та внутрішньо переміщеними особами із основними аспектами проєктного менеджменту, а саме: що саме собою являє проєкт та його життєвий цикл, групи процесів управління проектом, практичні інструменти для кожного процесу його управлінням і чим вони корисні та з багатьма іншими деталями, з якими найчастіше стикаються при написанні. Зустріч була цікавою та відбувалася у форматі діалогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь