Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

28 Червня, 2023 р., 14:34
У Луцьку у приміщенні Волинська торгово-промислова палата відбувся форум «Співпраця державних та недержавних інституцій у контексті інтеграції ВПО в приймаючі громади: комунікація та пошук довгострокових рішень».
28 Червня, 2023 р., 14:31
Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Основний документ держави увійшов у суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.     
28 Червня, 2023 р., 10:35
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень інформуємо про перелік населених пунктів, в котрих ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії 03-04.07.2023 р.
28 Червня, 2023 р., 10:34
Дізнатися про нараховані майнові податки можна онлайн, або ж отримати податкове повідомлення-рішення у місцевій податковій інспекції. Шляхи додаткового інформування громадян про обов’язковість сплати майнових податків та погашення податкових боргів на спільній зустрічі обговорили начальниця Горохівської ДПІ Руслана Дейнега та керівник управління фінансів Горохівської міської ради Андрій Шеремета.
28 Червня, 2023 р., 10:31
Громадянська спілка «Українська мережа за права дитини» за підтримки USAID «ГОВЕРЛА» розпочала реалізацію проєкту «Гроші для дитини, дитинство в сім'ї, послуги в громаді».
28 Червня, 2023 р., 10:29
Такий підсумок зустрічі родин з дітьми Горохівської громади, які на даний час мають статус ВПО зі спеціалістами Волинського обласного БФ "Карітас - Україна " м. Нововолинськ, які завітали в Горохів, щоб подарувати трішечки радості дітям в цей нелегкій час. Дитяча бібліотека стала справжнім місцем відпочинку, а не територією де панує тиша. Всі разом співали, танцювали, створювали майстерку, малювали, грали гру " Фанта - Кола" та пантоніму " Крокодил".
27 Червня, 2023 р., 17:02
27 червня заступник міського голови Максим Ящукевич разом із секретарем міської ради Наталією Ковальчук привітали з нагоди 95-річчя жителя міста Горохів, ветерана будівельної галузі, депутата багатьох скликань та члена виконкому Горохівської міської ради Кутаса Єлісея Андрійовича.
27 Червня, 2023 р., 16:56
Вже стало доброю традицією в громаді відзначати Олімпійський день. Олімпійський день - це родинне свято спорту, де кожний знаходить собі заняття до душі та може відчути себе справжнім олімпійцем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь