Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

19 Липня, 2023 р., 16:12
Визначення потреб у наданні соціальних послуг для людей з інвалідністю є надзвичайно важливим завданням, яке вимагає спільних зусиль і ретельного аналізу. Обговорення пріоритетів та переліку соціальних послуг, які можуть надаватися людям з інвалідністю, у приміщенні ГО «Сонце любові» залучило керівників та фахівців з різних організацій, щоб забезпечити якісний та комплексний підхід до цієї проблеми.
19 Липня, 2023 р., 15:55
18 липня в приміщенні «Горохів ХАБ» відбулося проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
19 Липня, 2023 р., 08:56
Сьогодні, 19 липня, свій День народження святкує староста Журавниківського старостинського округу Наталія Сірук!
18 Липня, 2023 р., 09:11
Сьогодні, 18 липня, міський голова Віктор Годик, депутатський корпус, виконавчий комітет, старости сіл та працівники міської ради шлють найщиріші вітання з Днем народження Галині Майко!
17 Липня, 2023 р., 15:26
15 липня у м.Горохові на спортивному майданчику у міському парку відбувся благодійний ІІI відкритий щорічний турнір з міні-футболу «Summer cup Horokhiv» на підтримку ЗСУ  за сприяння сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради за підтримки Горохівського міського голови Віктора Годика.
17 Липня, 2023 р., 10:00
З 17 липня та протягом усього тижня у Горохові, на вулиці Ігоря Сливки, тимчасово буде обмежено рух автотранспорту в зв`язку з ремонтними роботами.
17 Липня, 2023 р., 08:49
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей сприятимуть створенню комфортних умов життя для жителів громади.
15 Липня, 2023 р., 15:18
Загиблий Герой Дмитро Редчук, військовослужбовець ЗСУ, який захищав наше життя та свободу, Героєм назавжди повернувся додому....
14 Липня, 2023 р., 16:07
14 липня відбулося засідання 32-ої сесії восьмого скликання Горохівської міської ради.
14 Липня, 2023 р., 15:08
Орган управління регіоном -  асоціація ILE Zukunftsregion Rupertiwinkel e.V., об'єднує сім муніципалітетів, які спільно реалізують екологічні, соціальні та економічні проекти. Абревіатура ILE розшифровується як «Інтегрований розвиток сільських територій». В цьому регіоні проживає 26 000 населення, основний напрямок діяльності – сільське господарство.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь