Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

24 Серпня, 2023 р., 13:23
У конкурсі відеороликів «Я знаю неймовірне місце 2023» взяли участь 8 учасників: Григорій Лищишин м. Горохів, Руслана Філюк с. Вільхівка, Іван Тимошук м. Горохів, Софія Фищук м. Горохів, Надія Андрійчук с. Мирків, Олена Бишук с. Лемешів, Вікторія Кусевич м. Горохів та Олеся Дацків с. Мирків.
24 Серпня, 2023 р., 08:56
У запеклій боротьбі Україна відстоює свою незалежність, самобутню ідентичність та вільне майбутнє. Ми, українці, ніколи не зрадимо своїм мріям, своїй ідеї та своїй вірі у вільну, незалежну, суверенну державу. Ми завдячуємо кожному, хто працює заради перемоги. Хто не здається, робить все і навіть більше, що б Україна залишалася незалежною.
23 Серпня, 2023 р., 12:15
23 серпня у Горохові урочисто підняли державний прапор України. Захід розпочався з молитви настоятеля Свято-Вознесенського храму міста Горохова о. Андрія Сидора та хвилини мовчання за загиблими Захисниками України.
23 Серпня, 2023 р., 08:48
Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України!
23 Серпня, 2023 р., 08:39
Сьогодні, 23 серпня, свій День народження святкує начальник Служби у справах дітей Горохівської міської ради Інна Шеремета.
22 Серпня, 2023 р., 10:24
Літо завжди приносить радість, відпочинок та незабутні емоції. Цього літа у Горохові провели особливий день дозвілля для дітей ВПО від Благодійного фонду "Карітас"-Радехів. День, присвячений дітям внутрішньо переміщених осіб, виявився незабутнім заходом, сповненим веселощів, захоплюючих ігор та цінних моментів.
21 Серпня, 2023 р., 15:18
З 09-00 год. Молебень за Україну – храми громади.
18 Серпня, 2023 р., 17:06
Сьогодні отримали Подяку командира однієї з військових частин за сміливість та самовідданість мешканця Горохівської територіальної громади, який став на захист України та боронить рідну землю від загарбників.
18 Серпня, 2023 р., 16:15
З початку повномасштабного вторгнення мільйони українських сімей були змушені виїхати за кордон, рятуючи своє життя. Вони зіштовхнулися з цілою низкою проблем, для вирішення яких потребують допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь