Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

31 Серпня, 2023 р., 14:40
31 серпня 2023 року голова міської ради Віктор Годик провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Серед питань порядку денного - готовність закладів освіти Горохівської міської ради до нового навчального року, в умовах воєнного стану та про  епідемічну ситуацію з інфекційної  захворюваності на території громади та стан виконання сatch-up кампанії з вакцинації дитячого населення.
31 Серпня, 2023 р., 08:18
Повномасштабне вторгнення стало найбільшим випробуванням за час незалежності. Це випробування не тільки для громадян, а й для демократичного устрою.
30 Серпня, 2023 р., 17:01
Сьогодні, 30 серпня, відбулася освітня конференція, яка зібрала керівників навчальних закладів та освітян Горохівської громади.
29 Серпня, 2023 р., 16:48
Цей день - нагода для кожного українця зосередитися на пам’яті, шані і вдячності тим, хто віддав життя, щоб відстояти Батьківщину.
29 Серпня, 2023 р., 14:56
З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень інформуємо про перелік населених пунктів, в котрих ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися планові відключення електричної енергії 04.09.2023 р.
28 Серпня, 2023 р., 15:52
Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради Горохівський міський голова Віктор Годик вручив Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «За сприяння війську» одному з найактивніших волонтерів громади, голові Горохівської районної спілки ветеранів АТО «Щит» - Віталію Гладуну.   
28 Серпня, 2023 р., 15:51
28 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету на якому розглянуто 8 питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.
28 Серпня, 2023 р., 11:59
Акція “Сонях” Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів.
25 Серпня, 2023 р., 14:25
Два випускники Горохівський ліцей №2 (Дмитро Парій та Ірина Корінецька) здобули вражаючий успіх, набравши максимальну кількість балів (200) на національному мультипредметному тесті. Ці досягнення вимагають особливої уваги та визнання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь