Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2021 р., 09:58
Головне управління ДПС у Волинській області звертає увагу, що для отримання права на податкову знижку декларант повинен надати довідку про отриманні доходи за 2020 рік. Враховуючи те,  що   затвердженої форми довідки про доходи, яку повинні надавати податкові агенти на вимогу платника податків, нормами чинного законодавства не передбачено, то довідка надається довільній формі, в якій, крім загальної інформації про фізичну особу  (П.І.Б, реєстраційний номер облікової картки, період роботи), зазначається обов’язково наступна інформація:
20 Грудня, 2021 р., 13:55
Діагноз гепатит — уже давно не вирок і українська система охорони здоров’я має великий досвід боротьби з ним. Пацієнти отримують сучасні ліки від гепатиту В і С повністю безоплатно. Такі медикаменти закуповує держава.
20 Грудня, 2021 р., 13:54
Органи місцевого самоврядування запрошуються до участі у конкурсі грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва. Цей грантовий конкурс є частиною проєкту «EU4Business: Конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», одним із завдань якого є стимулювання сталості та розвитку систем підтримки МСП у містах та мережах місцевих громад України. Мета конкурсу: підтримка органів місцевого самоврядування у впровадженні проєктів/заходів, які є частиною місцевих програм/планів дій, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва, а саме:
20 Грудня, 2021 р., 13:53
У наступному році Мінсоцполітики значно збільшить фінансування розвитку соціальних послуг у громадах. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час засідання «круглого столу» «Регіональна практика реалізації державної політики у сфері захисту прав дітей на прикладі громад Вінницької області», який відбувся за участю керівництва області, районних державних адміністрацій та громад, фахівців соціальної галузі, громадських організацій.
17 Грудня, 2021 р., 12:08
В Україні повний курс вакцинації проти COVID-19 пройшли вже понад 40% дорослих громадян. У січні 2022 року розшириться перелік товарів і послуг, які можна буде придбати на 1 тис. грн, надану державою кожному українцю, який отримав повний курс щеплень. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.
17 Грудня, 2021 р., 12:06
У єМалятко вже доступна нова послуга — оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка».
17 Грудня, 2021 р., 12:05
Упродовж січня-листопада 2021 року власники об’єктів нерухомості на території Горохівщини сплатили  до місцевих бюджетів майже 5,3 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
17 Грудня, 2021 р., 12:03
Чи можу я продати свою землю, якщо вона знаходиться в оренді? Як достроково розірвати договір оренди? Як передати землю у спадщину? Що робити, якщо сусід самовільно захопив мою ділянку? Протягом січня – вересня цього року до системи безоплатної правової допомоги (БПД) надійшло понад 41,4 тис. звернень із земельних питань.
16 Грудня, 2021 р., 14:14
До місцевих бюджетів Волині впродовж січня-листопада 2021 року надійшло 126,4 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Таким чином, власники вартісної нерухомості сплатили до бюджетів громад на 14,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь