Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Січня, 2022 р., 12:16
COVID-сертифікат для щеплених бустерною дозою від коронавірусної хвороби з'явиться наприкінці січня. Доти усі, хто вакцинувався бустером, зможуть користуватися "зеленим" сертифікатом про повну вакцинацію. Про це розповіла заступниця міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич.
05 Січня, 2022 р., 12:15
Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам – Moderna або Comirnaty/Pfizer, за такими схемами:
05 Січня, 2022 р., 12:14
Автор: Олексій Чернишов, Міністр розвитку громад та територій України для НВ
05 Січня, 2022 р., 12:13
Особа, сім’я, група осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, спричинених інвалідністю, віком, станом здоров’я, соціальним становищем, бездомністю, відбуванням покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на певний строк тощо, мають право на отримання соціальної послуги профілактики. Мета цієї послуги:
31 Грудня, 2021 р., 10:12
Громади отримали з державного бюджету 22,03 мільярди гривень субвенції для компенсації різниці в тарифах, що спрямовується на погашення заборгованості підприємств теплопостачання за спожитий газ перед НАК «Нафтогаз» України. Це – найважливіша умова Меморандуму щодо сталого проходження опалювального сезону, який Уряд виконав повною мірою.  Про це заявив Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов. 
31 Грудня, 2021 р., 10:10
29 грудня Кабінет Міністрів України схвалив з доопрацюванням проект Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» (нова редакція). Його підготувало Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) для встановлення нових правових та організаційних засад служби в органах місцевого самоврядування як професійної та політично неупередженої діяльності.
29 Грудня, 2021 р., 10:35
Уряд схвалив проєкт Закону «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо комунальної власності». Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад та територій України.
29 Грудня, 2021 р., 10:33
На засіданні Уряду прийнято рішення щодо спрощення механізмів надання одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка” та виплати грошової компенсації її вартості.
22 Грудня, 2021 р., 12:51
Для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) формується Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316604) (далі – реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО) в електронній формі, яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків до фіскального сервера засобами Електронного кабінету (портального рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (API)) або засобами телекомунікацій, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.
21 Грудня, 2021 р., 09:59
Найближчим часом Україна має шанс завершити реформу, яка триває вже 18 років:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь