Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Березня, 2022 р., 09:48
Юридичний порадник для ВПО повністю перезавантажив свою роботу. Наразі за допомогою чат-бота переселенці можуть знайти інформацію про можливість евакуації, проїзд блокпостів, доступне житло, працюючі аптеки та магазини, особливості виїзду та перебування за кордоном, а також – про можливість відновлення особистих документів, виплату пенсії та багато іншого.
09 Березня, 2022 р., 13:20
Кожен великий народ має свої знакові постаті. Такою постаттю для нас українців є Тарас Григорович Шевченко.  Його ім’я ми чуємо з дитинства. «Кобзар» став для нас національною Біблією. Він, як пророк, звертається до нас у своєму «Заповіті», надихаючи народ на боротьбу за світле майбутнє, вказує дорогу до волі та незалежності. А знамените послання «І мертвим і живим…» — твір, який поет написав для своїх сучасників, але подумки звертається і до нас, нащадків. Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі і неймовірного таланту, що здобула світову славу!
09 Березня, 2022 р., 09:23
Українські креативники, журналісти, режисери та піарники, що створюють відеоконтент різних форматів та різної тематики у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України створили інформаційний полк ?AW: War Against War. Мета платформи — посилити протидію відвертій брехні та пропаганді росії. 
07 Березня, 2022 р., 16:34
На території нашої громади станом на 07 березня розселено 156 вимушено-евакуйованих українців із зони проведення бойових дій. Горохівська міська рада в очікувані більшої кількості біженців, тому виникла гостра необхідність облаштування  додаткових місць для їх проживання.
01 Березня, 2022 р., 13:29
Місцеве самоврядування працює з багатьма даними і має безліч сайтів, меседжерів, додатків. Наразі дуже важливо дотримуватися простих правил, щоб захистити власний і муніципальний обліковий запис чи пристрій.
23 Лютого, 2022 р., 09:47
Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 
23 Лютого, 2022 р., 09:45
За підсумками січня 2022 року до бюджетів громад Горохівщини сплачено понад 1,2 мільйона гривень плати за землю.
23 Лютого, 2022 р., 09:44
Державна податкова служба України повідомляє, що інформаційно-комунікаційні системи ДПС здійснюють авторизацію, підписання та прийняття електронних документів з використанням кваліфікованих електронних підписів на захищених носіях та «хмарних» КЕП: ? Єдине вікно подання електронної звітності - приймає електронні документи, які підписані КЕП на захищених носіях та «хмарних» КЕП усіх авторизованих надавачів електронних довірчих послуг; ? Електронний кабінет авторизує користувачів з використанням КЕП на захищених носіях та «хмарних» КЕП КНЕДП: ДІЯ, Приватбанк, Депозит Сайн, ЦСК Україна. Надає можливість підписання документів КЕП на захищених носіях та «хмарних» КЕП КНЕДП Приватбанк, Депозит Сайн, ЦСК Україна. Також ДПС планує надавати безкоштовні послуги бізнесу з дистанційної перегенерації особистих ключів КНЕДП ІДД ДПС, які наразі зберігаються на незахищених носіях ключової інформації з подальшим їх зберіганням у «хмарі», у захищеному носієві ключової інформації. Про початок використання «хмарного сховища» КНЕДП ІДД ДПС буде повідомлено додатково.
21 Лютого, 2022 р., 09:17
У січні 2022 року власники об’єктів нерухомості на території Горохівщини сплатили  до місцевих бюджетів 996 тисяч гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
18 Лютого, 2022 р., 14:05
Небезпечні захворювання системи кровообігу залишаються найпоширенішими серед українців та волинян зокрема. У Програмі медичних гарантій 2022 на лікування пріоритетних серцево-судинних захворювань, зокрема інфарктів та інсультів, передбачено 4,8 млрд грн. Це більше на 1,8 млрд у порівнянні з 2021 роком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь