Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Липня, 2021 р., 11:52
Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі - Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.
05 Липня, 2021 р., 11:51
В центрі обслуговування платників (далі – ЦОП) надаються послуги посадовими особами ГУ ДПС та посадовими особами кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, відповідальними згідно з функціональними обов’язками за надання адміністративних послуг, консультацій, прийняття звітності, кореспонденції щодо отримання адміністративних послуг, інших документів (звернень громадян, запитів на отримання публічної інформації, тощо), та надання електронних довірчих послуг.
05 Липня, 2021 р., 11:49
Мінрегіон, у рамках моніторингу передачі у комунальну власність територіальних громад установ, закладів, об’єктів спільної власності територіальних громад району, проводить збір даних щодо проблемних питань, які виникли в громадах з передачею таких об’єктів.
02 Липня, 2021 р., 09:59
Громади відтепер управляють усіма своїми землями, а отже мають великі можливості для розвитку, - В’ячеслав Негода Ніколи в Україні органи місцевого самоврядування – сільські, селищні, міські ради не мали повноважень управляти землями поза межами населених пунктів, а отже не могли ефективно розвивати усю територію громади. Закон №1423 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» вирішив нарешті цю проблему. Органи місцевого самоврядування відтепер мають вплив на усі землі на своїй території, а отже саме від місцевої влади значною мірою залежить подальший розвиток громад.
02 Липня, 2021 р., 09:57
Міністерство цифрової трансформації України та ГО SocialBoost, у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), розробили новий освітній курс «Як громаді стати цифровою».  
02 Липня, 2021 р., 09:56
Міністерством соціальної політики розпочато третій етап навчальних заходів для територіальних громад в онлайн-форматі. В ході навчання представники громад отримають актуальні знання стосовно сучаснихпідходів до адміністрування соціального захисту населення та захисту прав дітей.
02 Липня, 2021 р., 09:55
Розмір орендної плати встановлюється у договорі оренди, але річна сума платежу:
01 Липня, 2021 р., 10:33
З 1 липня 2021 р. у зв’язку із підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, з 1 769 грн. до 1 854 грн. підвищується:
30 Червня, 2021 р., 12:26
Нові стандарти для безбар’єрних просторів, щорічне тестування всіх державних онлайн-ресурсів на відповідність стандартам доступності, стимули для підприємців, що працевлаштовують більше осіб з інвалідністю, ніж передбачено законом. Це лише кілька ініціатив, що увійшли до Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору.
30 Червня, 2021 р., 12:24
За результатами успішної приватизації  об’єктів  державної власності, що знаходяться на території області, протягом двох останніх місяців надходження до Державного бюджету України становитимуть близько 2 мільйонів гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь