Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2021 р., 08:53
На Волині в січні-травні 2021 року сплачено 2 мільярди 198 мільйонів гривень  внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
03 Червня, 2021 р., 10:01
Мануела Золлер-Вінклер працювала Державним секретарем Міністерства внутрішніх справ землі Шлезвіг-Гольштейн (Німеччина) до 2017 року. Як кваліфікована юристка вона раніше обіймала різні керівні посади в цьому міністерстві. Упродовж багатьох років її робота зосереджувалася на всіх правових та практичних питаннях місцевого самоврядування. Мануела Золлер-Вінклер є міжнародною експерткою Програми «U-LEAD з Європою».
03 Червня, 2021 р., 10:00
Саме через масштаби та важливість змін, що вносить Закон України №1423-IX від 28.04.2021 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», його називають «Земельна Конституція».
03 Червня, 2021 р., 09:59
Одним із найважливіших питань в громадах поряд з освітою, культурою та соціальною сферою є питання охорони здоров’я на місцевому рівні. А особливо  актуальним це питання стало в умовах децентралізації та реформи адміністративно-територіального устрою. Поряд зі створенням нових громад у новостворених органів місцевого самоврядування (далі - ОМС) з’явились обов’язки з організації та розвитку вищезгаданих секторів.
03 Червня, 2021 р., 09:56
Справедлива та стійка пенсійна система – головна умова добробуту громадян у пенсійному віці. Та для  забезпечення її довгострокової стійкості необхідно залучити переважну частину працюючих до системи пенсійних накопичень. Тому Уряд веде активну роботу над впровадженням другого рівня пенсійної системи. 
03 Червня, 2021 р., 09:55
Міністерство соціальної політики спільно з проєктом Ради Європи “Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні” (Social Rights UA, Офіс Ради Європи в Україні - Київ) та громадською організацією «Громадський рух «Соціальна єдність» у рамках Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні вдячні соціально відповідальному бізнесу за небайдужість і високу соціальну відповідальність та за участь в опитуванні в рамках ініціативи ”Працюй вільно”.
03 Червня, 2021 р., 09:54
(загальний фонд держбюджету, оперативні показники)
02 Червня, 2021 р., 16:48
Із 1 червня 2021 року Уряд змінив Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю. Відповідно до зазначених змін органи місцевого самоврядування, райдержадміністрації та центри надання адміністративних послуг зобов’язані прийняти від громадян пакет документів та завантажити їх скановані копії до електронної особової справи.
02 Червня, 2021 р., 08:35
Законопроєкти щодо захисту нерухомої культурної спадщини містять низку недоліків, які шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети. Це позиція Асоціації міст України.  Члени правління АМУ 22 квітня одноголосно ухвалили Рішення яким категорично не підтримують законопроєкти №4561 та №4562, які зареєстровані у Верховній Раді України.
01 Червня, 2021 р., 15:32
З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги» , який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь