Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2022 р., 09:30
Завдяки легальним доходам волинян у січні-квітні 2022 року до держбюджету надійшло 144 мільйони гривень військового збору.
06 Травня, 2022 р., 10:37
Продовжуємо підтримувати українців під час війни. Тепер роботодавці, які найматимуть внутрішньо переміщених осіб до себе на роботу, отримають 6500 грн за кожного працевлаштованого. Компенсацію можна отримувати за перший та другий місяць роботи вимушеного переселенця.
06 Травня, 2022 р., 10:36
Жодних додаткових декларацій, підтверджень чи довідок не потрібно – тільки паспорт.
06 Травня, 2022 р., 10:35
Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» підготували огляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану» (№7289), який був підтриманий, прийнятий за основу та направлений на підготовку до другого читання із скороченим строком підготовки на сесії Верховної Ради України 21 квітня 2022 року.
05 Травня, 2022 р., 11:30
МОЗ спрощує процедуру формування лікарняних для вагітних, які через російську військову агресію були змушені виїхати до інших країн. Починаючи з 30-го тижня вагітності, жінки мають право на формування листка непрацездатності і, як наслідок, отримання відповідних соціальних виплат. Однак через розпочату росією війну ця можливість стала для декого недоступною. Тому на час воєнного стану МОЗ дозволило лікуючим лікарям формувати медичні висновки про тимчасову непрацездатність (МВТН) без особистого прийому вагітної. МОЗ рекомендує вагітним за можливості тримати зв’язок зі своїм лікуючим лікарем.
05 Травня, 2022 р., 11:29
Державна податкова служба України повідомляє, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо адміністрування окремих податків у період воєнного, надзвичайного стану» від 1 квітня 2022 року № 2173-IX податковим органам, тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану в Україні, надано повноваження на здійснення державного контролю (нагляду) та спостереження у сфері ціноутворення відповідно до Закону України «Про ціни і ціноутворення».
05 Травня, 2022 р., 11:28
Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.
05 Травня, 2022 р., 11:27
Експерти консультативної робочої групи з питань місцевих бюджетів в умовах воєнного стану надали роз’яснення на запитання читачів порталу «Децентралізація»: «Чи можна використати залишок освітньої субвенції на заходи територіальної оборони у вигляді надання субвенції від управління освіти до військової частини (тероборони)».
04 Травня, 2022 р., 11:17
В Україні стартував проєкт «Там, де вас чекають», що допоможе українцям евакуюватися потягом, знайти житло та отримати допомогу.
04 Травня, 2022 р., 11:16
Розширюється коло осіб, які мають право на на безоплатну вторинну правову допомогу. 3 травня Верховна Рада України прийняла Закон № 7312 «Про внесення змін до статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу». (https://bit.ly/3KEs9Hg)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь