Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Квітня, 2022 р., 09:41
З метою забезпечення продовольчої безпеки держави та для допомоги підприємствам у налагодженні безперебійної операційної роботи, відбудові харчових ланцюгів з продажу виробленої продукції та постачання сировини та відновленні логістичних зв'язків, Держпродспоживслужбою України за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та Міністерства аграрної політики та продовольства створено Національну платформу продовольчої безпеки https://dpss.creatio.com/ (далі - Платформа).
29 Квітня, 2022 р., 09:40
Під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них:
29 Квітня, 2022 р., 09:39
Військові неодноразово нагадували та попереджали про небезпеку поширення інформації в соціальних мережах про переміщення військової техніки, оскільки ворог використовує таку інформацію, здобуту із відкритих джерел, на шкоду Україні.
29 Квітня, 2022 р., 09:38
У Міністерстві цифрової трансформації анонсували проєкт Made in UA Support Project. Його мета – допомога малим українським виробництвам під час війни росії проти України.
29 Квітня, 2022 р., 09:36
В умовах воєнного стану продовжується надання соціальних послуг вразливим верствам населення – бездомним особам та особам, звільненим з місць позбавлення волі.
28 Квітня, 2022 р., 09:14
До уваги волинян та мешканців області – Національна комісія зі стандартів державної мови відновила реєстрацію на іспити з визначення рівня володіння українською мовою для виконання службових обов'язків.
28 Квітня, 2022 р., 09:10
За підсумками першого кварталу 2022 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено понад 2,6 мільйона гривень рентної плати за спецвикористання водних ресурсів.  Сума сплаченої ренти за користування водним плесом на 10,5 відсотка перевищує аналогічні показники торік.
27 Квітня, 2022 р., 14:56
На Волині створили телеграм-бот, щоб люди могли знайти роботу, а роботодавці подати вакансії в декілька кліків.
27 Квітня, 2022 р., 08:47
На сайті Українського центру оцінювання якості освіти представлено демонстраційний варіант НМТ (національний мультипредметний тест).
21 Квітня, 2022 р., 09:53
За підсумками першого кварталу 2022 року громади Волині залучили 31,1 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Власники вартісної нерухомості сплатили до бюджетів громад на 8 відсотків більше податку на нерухомість проти аналогічного періоду торік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь