Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Волині до бюджетів усіх рівнів сплачено 11,4 мільярда гривень податків

Дата: 02.11.2022 13:28
Кількість переглядів: 185

Упродовж січня-жовтня 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 11 мільярдів 370 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума перерахованих до бюджетів усіх рівнів податків в області на 2 мільярди 419 мільйонів гривень перевищує аналогічні надходження торік.

Позитивна динаміка нині характерна для надходжень як до державного, так і місцевого бюджетів.  Цей факт вказує на досить успішну адаптацію волинського бізнесу до здійснення діяльності в умовах воєнного стану, - констатують у податковій службі в області.

«Під визначальним впливом факторів воєнного часу нині перебуває життя суспільства та господарська діяльність бізнесу. Тим не менше, реальний сектор економіки працює ефективно, зберігаючи робочі місця. Ріст показників сплати податків – найкраще підтвердження справжнього партнерства держави та підприємництва у період протидії загарбнику», - запевняє в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що фінансова безпека країни можлива лише за умови  конструктивного діалогу з представниками сумлінного бізнесу. Тому ДПС пропонує зручний формат взаємодії в електронному форматі, який суттєво спрощує звітування перед податковою службою та нівелює корупційні зловживання. 

Водночас у Головному управлінні ДПС у Волинській області  висловлюють щиру вдячність господарюючим суб’єктам, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь