Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Вересня, 2022 р., 10:07
Після подій 24 лютого 2022 року послуга шерингу документів через Дію була тимчасово недоступною. Однак, на сьогодні відновлено Дія.QR в усіх ЦНАП області, віддалених робочих місцях та мобільних офісах.
01 Вересня, 2022 р., 10:21
Кабінет Міністрів України прийняв проєкт постанови, який з 1 вересня запроваджує цифровізацію процесів, пов’язаних з виплатою компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб у межах програми «Прихисток». Зокрема, прийняття заяви на отримання компенсації, внесення даних про розміщених переселенців відбуватиметься через інформаційно-аналітичну систему. 
01 Вересня, 2022 р., 10:19
За останній тиждень до Державного аграрного реєстру приєдналися ще понад 2 тисячі аграріїв. Загалом від початку запуску платформи на ній зареєструвалися 5 190 агровиробників, кількість реєстрацій щодня зростає. Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.
01 Вересня, 2022 р., 10:18
Мінсоцполітики підтримує цифровізацію соціальної сфери та всіх документів, тож вітає Пенсійний фонд України разом з Мінцифрою з успішно реалізованою можливістю мати пенсійне посвідчення в застосунку Дія.
30 Серпня, 2022 р., 12:41
За тиждень з 22 по 28 серпня 2022 року на Волині зареєстровано 434 випадки захворювання на COVID-19.
30 Серпня, 2022 р., 12:39
В умовах війни важливо розуміти алгоритм дій у разі різних надзвичайних ситуацій. Одна з таких — радіаційна аварія. Власне, підвищений радіаційний фон у зоні ЧАЕС пов’язують з великою кількістю переміщення російської військової техніки та підняттям радіоактивного пилу. Більше того, найбільша атомна електростанція в Європі, що розміщена в містечку Енергодар, перебуває під сильними обстрілами російських окупантів. Сподіватися потрібно на краще, але все ж варто підготуватися до найрізноманітніших сценаріїв.
30 Серпня, 2022 р., 12:38
27 серпня Уряд вніс зміни до постанови «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану» від 9 червня 2021 р. №590, розширивши перелік бюджетних видатків на соціальну сферу, освіту та медицину в умовах воєнного стану, повідомляє Асоціація міст України. 
29 Серпня, 2022 р., 12:13
Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості. Такими є дані від МОП.  Так, наш ринок праці поступово відновлюється — компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Однак це ще не перемога над безробіттям. Адже є українці, яким довелося евакуюватися в більш безпечні райони без можливості працювати дистанційно. Також зник попит на певні категорії послуг та робіт. Таких прикладів можна згадати чимало. Але всіх їх об’єднує одне – людям потрібна допомога. Тому спеціально для них ми зібрали найактуальніші послуги на Гіді. Організаційні моменти
26 Серпня, 2022 р., 11:26
Департаментом кіберполіції створено та підтримується проект «МРІЯ» StopRussiaChannel, який об?єднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.
26 Серпня, 2022 р., 11:25
За використання лісів господарюючі суб’єкти Волині у січні-липні 2022 року сплатили 45,6 мільйона гривень рентної плати. Зокрема, до загального фонду надійшло 37 мільйонів гривень, а до спецфонду – понад 8,6 мільйона гривень рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь