Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

14 Березня, 2021 р., 17:53
У похмурий і дощовий день зібралося багато людей, щоб висловити слова подяки живим і пом’янути молитвою померлих добровольців, які захищали і захищають Україну від агресора. Представники міської влади на чолі з головою Горохівської міської ради Віктором Годиком, депутати різних рівнів поклали квіти шани до Хреста-пам’ятника.
14 Березня, 2021 р., 09:00
Шановні військовослужбовці, воїни-добровольці!
13 Березня, 2021 р., 10:47
Шановні працівники землевпорядної служби громади!
12 Березня, 2021 р., 12:06
На порядок денний виконавчого комітету Горохівської міської ради було винесено 32 проєкти рішення. З повним переліком проектів рішень можна ознайомитися тут.
12 Березня, 2021 р., 08:37
Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Відповідну постанову Уряд схвалив на засіданні 3 березня.
12 Березня, 2021 р., 08:36
В рамках проекту «Ефективна громада» Київська школа державного управління ім. С. Нижного оголошує Конкурс на супровід розробки Стратегії економічного розвитку для однієї з територіальних громад, що прагне змін та вже сьогодні готова втілювати їх на своїх територіях. 
11 Березня, 2021 р., 15:28
Висловлюю щирі слова вдячності за багаточисельні привітання з нагоди мого Дня народження. Я дуже ціную вашу увагу і турботу, дуже дякую вам за незабутні миті радості і душевне тепло. Відчуваю, що кожне слово було сказано і написано з душею, і від чистого серця.  У відповідь хотілося б вам побажати тепла душі і радості серця. Велике спасибі за привітання!
11 Березня, 2021 р., 15:11
Горохівський міжрайонний відділ ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» повідомляє, що у Горохівському районі станом на 11.03.21 зареєстровано 1613 випадків захворювання на COVID-19 (9 за останню добу).
11 Березня, 2021 р., 14:51
 14 березня в Україні відзначають День добровольця. В цей день у Горохові біля Символічного Хреста-пам’ятника відбудеться панахида за загиблими та померлими героями України. Продовження заходу відбудеться у кінотеатрі «Волинь». Початок заходу о 13.00 годині, прохання усіх присутніх дотримуватися карантинних норм та заборон. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь