Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

22 Березня, 2021 р., 11:37
Добігає кінця процес розроблення нової редакції проекту Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». На тлі значної частини законотворчих новел, ще є низка питань, остаточне бачення яких продовжує формуватися. До таких питань, на мій погляд, належить місце та роль старости у місцевому самоврядуванні, обсяг та зміст його повноважень, а також види виконуваних функцій.
22 Березня, 2021 р., 09:00
22 березня відбулася оперативна нарада під керівництвом голови міської ради Віктора Годика за участю першого заступника голови Максима Ящукевича, заступника голови Олексія Гайдука та окремих начальників структурних підрозділів громади.
21 Березня, 2021 р., 16:38
У Горохові є можливість записатися на  онлайн-чергу вакцинації проти COVID-19. Електронний список формується, щоб краще спланувати та організувати процес вакцинації.  
21 Березня, 2021 р., 08:00
Від усієї громади щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
20 Березня, 2021 р., 14:47
17 березня  в приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти стартував ІІ етап виставки  дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині», яка у 2021 році проводиться у номінаціях: початкове навчання, методична робота, суспільствознавство (історія, правознавство, громадянська освіта, предмети духовно-морального спрямування), технології (інформатика, трудове навчання), здоров’я та фізична культура (основи здоров’я, фізична культура, «Захист України»). На участь в обласній виставці було заявлено 10 методичних розробок, посібників педагогів та авторських колективів Горохівської міської  громади. Це роботи учителів початкових класів О. Юрчук (Лемешівська гімназія) та Я. Макарук (Холонівська гімназія); учителів історії А. Мельничук (Ощівська гімназія), Н. Процюк (Вільхівський ліцей), А. Рощини (Пірванченська гімназія); учителів фізичної культури О. Хамули, О. Солоненко (Горохівський ліцей № 2), В. Новосада (Підберезівський ліцей). Номінація «Методична робота» була представлена посібниками А. Шкорупської (Горохівський ліцей №1 ім. І. Я. Франка), С. Грицюк (Підберезівський ліцей), О. Вітинської, М. Ковальчук, І. Тимчук (ЦПРПП, Горохівський ліцей №1 ім. І. Я. Франка, Горохівський ліцей № 2).                       
19 Березня, 2021 р., 16:33
23 березня 2021 року в залі засідань відбудеться ІІ пленарне засідання 6 сесії Горохівської міської ради.
19 Березня, 2021 р., 13:15
18 березня директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк завітав з робочим візитом у Горохів. Він побував у нещодавно відритому ЦНАПі Горохівської міської громади. Роман Романюк переконаний, що доступ жителів громади до адміністративних послуг, які пропонує новий ЦНАП, стане початком якісних змін, які значно полегшать життя людей і зроблять його ще зручнішим та комфортнішим.
19 Березня, 2021 р., 11:42
Горохівський міжрайонний відділ ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» повідомляє, що у Горохівському районі станом на 19.03.21 зареєстровано 1744 випадки захворювання на COVID-19 (22 за останню добу).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь