Директорка Ощівської гімназії отримала премію «Людина Року-2021. Волинь»

Дата: 09.09.2021 15:10
Кількість переглядів: 596

Фото без описуПереможці премії «Люди року-2021. Волинь» – це люди, які зробили вагомий внесок у розвиток нашого краю. Цьогоріч у номінації «Вчитель року» перемогу здобула старший вчитель української мови та літератури, директорка Ощівської гімназії Горохівської міської ради Наталія Притолюк.

Наталія Романівна працює вчителем 28 років, 12 з яких є директором закладу освіти. Її вихованці – учасники та переможці районних олімпіад та конкурсів. В Ощівській гімназії зараз навчається 104 учні, проте щороку є призери спортивних змагань і змагань із туризму.

Вчителя оцінюють за успіхами його учнів. Обдаровані учні – це гордість школи, тому що з ними працюють професійні педагоги гімназії. Серед випускників Ощівського закладу освіти – аташе посла України в Саудівській Аравії Володимир Мартинюк, громадський діяч, голова Молодіжної ради при Горохівській міській раді Роман Новосад, який двічі представляв Ощівську школу на Всеукраїнській олімпіаді з історії та посів 3 місце, координаторка Українського дому у Варшаві Іванна Килюшик, доцент біологічного факультету Львівського національного університету Ірина Бродяк. Творче кредо Наталії Притолюк має глибокий зміст: «Завдання вчителя, щоб ключик відшукати до кожної дитячої душі. І кожному можливість росту дати до інтелекту, що не матиме межі». Наталія Романівна нагороджена грамотами Волинської обласної ради, подяками Верховної Ради України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь