Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У День Незалежності України Підбереззя відсвяткувало День села

Дата: 26.08.2021 12:02
Кількість переглядів: 752

Фото без описуЯскравим дійством стало святкування Дня села у Підбереззі. У День Незалежності України сюди з’їхалися майже всі, хто тут народився і виріс, у кого тут залишилися батьки та близькі родичі. На урочистості й веселощі завітали жителі з усього села, навколишніх населених пунктів, поважні гості, зокрема Горохівський міський голова Віктор Годик, депутати Волинської обласної ради Тарас Щерблюк, Юрій Харченко, заступник голови Луцької райдержадміністрації Григорій Павлович.

Перед початком концертної програми присутні гості і жителі села побували на відкритті та освяченні сучасного спортивного комплексу, який створений для активної молоді села.

 «Спасибі вам за те, що зберігаєте традиції та звичаї, початок яким поклали ваші батьки і діди. Бажаю, щоб ваше село не зменшувалося, а розвивалося. Щоб молодь не виїжджала, а залишалася вдома. Здоров’я вам, миру, благополуччя, родинного тепла, достатку і всього найкращого», - звернувся до місцевих мешканців міський голова Віктор Годик. Він вручив Подяки та квіти найактивнішим жителям села.

Артисти художньої самодіяльності порадували жителів і гостей Підбереззя насиченим концертом. Святковий настрій для жителів села і гостей створювали співочі й танцювальні колективи, талановиті діти, творча молодь, гучна музика і неймовірна гостинність організаторів! Позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав на урочистості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь