Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У свято Преображення Господнього Мирків відсвяткував День села

Дата: 20.08.2021 13:32
Кількість переглядів: 725

Фото без описуЯскравим дійством стало святкування Дня села у Миркові. У свято Преображення Господнього сюди з’їхалися майже всі, хто тут народився і виріс, у кого тут залишилися батьки та близькі родичі. На урочистості й веселощі завітали жителі з усього села, навколишніх населених пунктів, поважні гості, зокрема Горохівський міський голова Віктор Годик, депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк, начальник відділу культури міської ради Олександр Шепшелей, і головний спеціаліст відділу Марія Пилипюк.

 «У всі часи ви відрізнялися працьовитістю, любов'ю до рідної землі. Спасибі вам за те, що зберігаєте традиції та звичаї, початок яким поклали ваші батьки і діди. Я сьогодні встиг поспілкуватися з жителями і побачив, як ви любите своє село. Побачив вашу працьовитість. Побачив ваше бажання зробити Мирків ще кращим. Бажаю вам успіхів на цьому шляху і процвітання. Бажаю, щоб ваше село не зменшувалося, а розвивалося. Щоб молодь не виїжджала, а залишалася вдома. Здоров’я вам, миру, благополуччя, родинного тепла, достатку і всього найкращого», - звернувся до мирківців Віктор Годик. Він вручив Подяки та квіти найактивнішим жителям села.

Артисти художньої самодіяльності подарували жителів і гостей Миркова насиченим концертом. Цього дня згадали тих, хто захищав країну на Сході, а також постатей, які на завжди закарбувалися в історію села. Святковий настрій для жителів села і гостей створювали співочі й танцювальні колективи, талановиті діти, творча молодь, гучна музика і неймовірна гостинність організаторів! Позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав на урочистості. Для найменших жителів села працювала дитяча зона, а усі бажаючі могли насолодитися святковими частуваннями стравами. Родзинкою свята стала безпрограшна святкова лотерея.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь