Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова служба косультує

28 Серпня, 2023 р., 12:25
Консультації у місцях здійснення діяльності підприємцями та комунікація з ФОП телефоном - щоденна практика для роз’яснення положень Закону № 3219 у Головному управлінні у Волинській області та державних податкових інспекціях.
16 Серпня, 2023 р., 09:16
Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.
03 Липня, 2023 р., 14:28
Щодо відновлення дії окремих норм Податкового кодексу України
26 Червня, 2023 р., 09:36
Сервіси для фізичних осіб – громадян в Електронному кабінеті об’єднано в окремий Е-кабінет для громадян. Це дає можливість:
22 Червня, 2023 р., 16:00
Хочете закрити бізнес? Тепер це можна зробити за 1 секунду на порталі Дія без участі реєстратора. Більше не потрібно чекати, поки заяву опрацює людина, — усе автоматично. Скористатися послугою можуть: ✅фізичні особи-підприємці, які мають РНОКПП ✅підприємці, які використовують паспортні дані замість картки платника податків Щоб закрити ФОП 👉🏻 Авторизуйтеся на порталі Дія 👉🏻 Оберіть послугу — Автоматичне закриття ФОП 👉🏻 Натисніть Подати заяву. Необхідна інформація підтягнеться з ЄДР 👉🏻 Перевірте, чи всі дані правильні 👉🏻 Підпишіть заяву електронним підписом ФОП або КЕПом фізичної особи. 🔗 https://diia.gov.ua/services/avtomatichne-zakrittya-fop Після цього дані про закриття ФОП автоматично надійдуть у ЄДР та до податкової за місцем реєстрації. І все! Закрити бізнес ще ніколи не було так просто😎 Створюємо найкращі умови для підприємців!🙌🏻 Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерство юстиції України за підтримки Програма EGAP, що впроваджується Фонд Східна Європа за підтримки Швейцарії.
09 Червня, 2023 р., 11:35
Кожен, хто працює в Україні, повинен сплачувати податки. Однак часто люди просто не знають, куди звернутися, щоб, наприклад, оформити картку платника податків чи підтвердити статус податкового резидента України.  Отримати податкові послуги швидко та без зайвого стресу допоможуть покрокові інструкції на Гіді з державних послуг. 
30 Травня, 2023 р., 10:14
Фізичній особі, яка має кваліфікований електронний підпис (далі – КЕП), для направлення запиту щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (F1301803) (далі – Запит) через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету необхідно:
27 Травня, 2023 р., 10:24
Державна податкова служба України нагадує, що граничний термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) за результатами 2022 року для фізичних осіб – платників податку, які відповідно до розділу IV Податкового кодексу України (далі – Кодекс) зобов’язані подати таку декларацію, з урахуванням вимог Закону України від 15 березня 2022 року № 2136-ІХ «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», – 01 травня 2023 року (включно).
01 Травня, 2023 р., 10:23
Потрібно сплатити податки?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь