Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова служба косультує

22 Листопада, 2023 р., 14:33
01 грудня 2023 року завершується перехідний період, протягом якого заповнення платниками податків реквізиту «Призначення платежу» під час сплати податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску було можливе у неструктурованому форматі.
02 Листопада, 2023 р., 14:24
Фізичні особи-землевласники та землекористувачі, які отримали податкові повідомлення-рішення про сплату мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ), можуть провести звірку з питань достовірності нарахувань у державних податкових інспекціях області за місцем своєї податкової адреси. 
24 Жовтня, 2023 р., 12:34
Підприємці-спрощенці (окрім першої групи спрощеної системи оподаткування), здійснюючи розрахункові операції в готівковій та безготівковій формах, зобов’язані працювати з РРО/ПРРО та видавати фіскальний чек, - звертають увагу платників податків у Головному управлінні ДПС у Волинській області.
20 Жовтня, 2023 р., 15:56
Відповідно до пункту 63.1 статті 63 розділу ІІ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – Кодекс) облік платників податків ведеться з метою створення умов для здійснення контролюючими органами контролю за правильністю нарахування, своєчасністю і повнотою сплати податків, нарахованих фінансових санкцій, дотримання податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи.
17 Жовтня, 2023 р., 12:49
Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.
13 Жовтня, 2023 р., 13:35
У рамках роботи комунікаційної податкової платформи фахівці Головного управління ДПС у Волинській області зустрілися з волонтерами та представниками благодійних фондів, які працюють на забезпечення потреб українського війська та допомагають постраждалим від агресії рф.
12 Жовтня, 2023 р., 14:00
У зв’язку з надходженням численних звернень від суб’єктів господарювання та з метою практичного застосування бізнесом, з питань проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, Державна податкова служба України надає приклади алгоритму дій продавців у частині виконання обов’язку щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет.
11 Жовтня, 2023 р., 12:38
Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.
11 Жовтня, 2023 р., 12:36
Упродовж січня-вересня 2023 року юридичні та фізичні особи Волині спрямували до місцевих бюджетів 563,6 мільйона гривень майнових податків. Таким чином, територіальні громади залучили на 11 відсотків більше від оподаткування майна проти аналогічного періоду торік.   
10 Жовтня, 2023 р., 12:54
За підсумками січня-вересня 2023 року на Волині до бюджетів усіх рівнів перераховано 7 мільярдів 198 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Це на 1 мільярд 704 мільйони гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь