Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2022 р., 12:11
Господарюючі суб’єкти Волині, які використовують у своїй діяльності водні ресурси, спрямували до загального фонду бюджету понад 4,5 мільйона гривень рентної плати у січні-травні 2022 року.
27 Червня, 2022 р., 10:35
З 09:00 27 червня 2022 року перетинати державний кордон у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» можуть лише вантажний транспорт з повною масою понад 7,5 тонн та рейсові автобуси.
27 Червня, 2022 р., 10:34
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, яке забезпечує виплату пенсій та державної соціальної допомоги людям, визнаним судом недієздатними та переміщеним у зв’язку зі збройною агресією російської федерації з регіонів, де тривають активні бойові дії, до більш безпечних регіонів.
24 Червня, 2022 р., 12:11
Волонтерська єДопомога  не залишить у біді! Адже наші благодійники - єДопоможці щодня заходять на платформу і шукають тих кого зможуть підтримати.
24 Червня, 2022 р., 12:10
Власники кількох одиниць сільськогосподарської техніки, які надають сезонні послуги з обробітку землі на оплатній основі, повинні декларувати отримані доходи.
23 Червня, 2022 р., 11:27
Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. 
23 Червня, 2022 р., 11:26
Упродовж січня-травня 2022 року місцеві бюджети Волині отримали у розпорядження 197,8 мільйона гривень плати за землю. Показники залучення плати за землю громадами дещо менші минулорічних надходжень за аналогічний період.
23 Червня, 2022 р., 11:25
З питань оформлення, відображення у первинних документах та документального підтвердження знищення (втрат) товарів внаслідок дії обставин непереборної сили у період дії воєнного, надзвичайного стану, платнику податку доцільно звернутися до Міністерства фінансів України.
23 Червня, 2022 р., 11:22
Якщо Ви – власник майна, що придбане у минулі роки за доходи без сплати податків, то варто скористатися правом на податкову амністію активів, - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь