Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

22 Вересня, 2021 р., 17:01
Відзначення Дня Партизанської слави є державним визнанням неоціненого внеску народних месників у велику перемогу над фашизмом. Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Згадуючи цих людей і доблесні їхні справи, маємо завжди пам’ятати, що партизанський рух, як і все пов’язане з минулою війною, це – вічно жива історична пам’ять, яка повинна вчити повазі до минулого та виховувати відчуття патріотизму.
22 Вересня, 2021 р., 16:59
Фотоконкурс «Спорт в моєму житті», присвячений Дню фізичної культури і спорту в Україні, завершився. Проведено його з метою стимулювання активного дозвілля, піднесення рівня і престижу занять фізичною культурою та масовим спортом, пропаганди здорового способу життя та активного відпочинку. Аби люди мали змогу продемонструвати своє відношення до фізичної культури і спорту, а також свої досягнення.
22 Вересня, 2021 р., 16:56
Головним спеціалістом служби у справах дітей Горохівської міської ради Ольгою Шевчук спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Луцького РУП ВП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків 22 вересня 2021 року проведено інформаційну зустріч з учнями  Скобелківської гімназії на тему «Профілактика негативних проявів та правопорушень серед дітей», «Булінг» та «Безпека в інтернеті».
22 Вересня, 2021 р., 09:51
ПрАТ «Волиньобленерго» попереджає про планові вимкнення електроенергії на Горохівщині.
22 Вересня, 2021 р., 09:47
Горохівське  відділення  Луцького  районного  відділу ДУ «Волинський ОЦКПХ  МОЗ» повідомляє,  що за  результатами  епідеміологічного  нагляду захворюваність  COVID-19 серед  населення  Горохівської  територіальної громади  ріст  захворювання  спостерігається з початку вересня.
21 Вересня, 2021 р., 16:02
Днями у місті Луцьку відбувся VІ фізкультурно-оздоровчий фестиваль «На крилах віри» серед осіб з інвалідністю. Всього у змаганнях взяло участь понад 35 учасників.
21 Вересня, 2021 р., 15:51
Сьогодні, 21 вересня 2021 року, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. 
21 Вересня, 2021 р., 15:49
Дуже приємно, що існують люди, які завжди готові прийти на допомогу. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
21 Вересня, 2021 р., 12:37
На території Горохівщини підприємці-спрощенці протягом січня-серпня 2021 року сплатили до місцевих бюджетів 16,7 мільйона гривень єдиного податку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь