Горохівська громада подається на конкурс «Громада на всі 100»

Дата: 24.09.2024 10:47
Кількість переглядів: 386

Фото без описуМетою участі в конкурсі є залучення фінансування до 100 тис.доларів на реалізацію проекту «Сквер пам’яті героїв». В межах реалізації проєкту в місті Горохові буде облаштовано Сквер пам’яті героїв – місце, де буде вшанований кожен полеглий у війні з російським агресором воїн з теренів Горохівщини. В пам’ять кожного героя буде виготовлена індивідуальна стелла з фотографією та короткою інформацією про нього/неї. Біографії героїв відвідувачі зможуть прочитати через QR код на кожній стеллі. Стелли будуть розміщені вздовж вимощених каменем алей в центрі міста поруч з  пам’ятним знаком  «Борцям за Волю й Незалежність України». Всі алеї сходяться до центральної Стелли слави.  Вздовж центральної алеї будуть розміщені три інформаційні стенди з історією цього особливого місця, яка розпочалась у 1944 році. Тоді радянська влада жорстоко і показово розправилась із трьома місцевими мешканцями – воїнами Української Повстанської Армії. З 1990 року тут збираються жителі громади на спільну молитву в пам’ять тих, хто в різні часи боровся та віддав життя за вільну Українську державу. 

«Громада на всі 100» - це конкурс для територіальних громад, які шукають нові можливості для втілення своїх ідей, а також готові ділитись власним досвідом. Цей конкурс реалізується за підтримки Програми USAID DOBRE у партнерстві зі Старлайт Медіа та Українським кризовим медіа-центром.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь