Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Круглий стіл з обговорення Стратегії розвитку Горохівської міської територіальної громади

Дата: 26.12.2023 14:31
Кількість переглядів: 148

Фото без описуУ Горохові відбувся Круглий стіл у межах громадських обговорень Стратегії розвитку Горохівської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації. Цей захід став можливим завдяки підтримці експертів проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», який впроваджується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Учасники заходу, серед яких були представники громадських організацій, громадські активісти, представники органу місцевого самоврядування, експерти та інші стейкхолдери, обговорили стратегію розвитку громади та план поетапних дій та заходів з її реалізації.

Експертка проєкту Ірина Сторонянська представила напрацьовані проєкти Стратегії розвитку Горохівської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки. Обговорення проєктів відбувалося у форматі «запитання – відповіді», що сприяло глибшому розумінню та уточненню різних аспектів стратегії та її реалізації. Наразі вже напрацьовано 139 проектів до Плану заходів щодо реалізації Стратегії. Загальна орієнтовна вартість цих проектів становить майже 620 млн. грн. Це свідчить про серйозний підхід до планування та реалізації стратегічних ініціатив, спрямованих на покращення життя жителів Горохівської громади.

У ході заходу, протягом активного обговорення, були підведені підсумки напрацювання рекомендацій щодо внесення змін та доповнень до проєкту.

Такі заходи стають важливим кроком у зміцненні громадської участі та підвищенні рівня ефективності місцевого самоврядування. Реалізація стратегії розвитку наступних років обіцяє стати вагомим внеском у покращення якості життя населення громади, підвищення соціально-економічного рівня та сприяння сталому розвитку Горохівської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь