Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 26.07.2023 11:38
Кількість переглядів: 311

Фото без описуВсесвітній день протидії торгівлі людьми є важливим заходом, спрямованим на боротьбу зі злочинним явищем, що щороку торкається мільйонів жертв по всьому світу. У 2013 році, 30 липня, Генеральною Асамблеєю ООН ухвалено рішення проголосити цей день з метою залучення уваги громадськості та підвищення рівня поінформованості стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми.

У Горохові відбулася інформаційно-просвітницька акція, організована КУ "Центр надання соціальних послуг" у співпраці зі службою у справах дітей міської ради, Горохівським управлінням Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості та відділенням поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області. Головною метою цієї акції стало підвищення рівня обізнаності серед населення щодо торгівлі людьми та привернення уваги до надзвичайно складного становища жінок, чоловіків і дітей, які потрапили у пастку цього злочину.

У рамках акції розповсюджено інформаційні буклети з такими назвами: "Торгівля людьми - сучасний прояв рабства", "Скажи Ні сучасному рабству", "Не стань жертвою торгівлі людьми". У них містилися матеріали, що освітлюють проблематику торгівлі людьми, а також вказівки на номери телефонів довіри та служб, які можуть надати підтримку і допомогу постраждалим.

Саме такі заходи є надзвичайно важливими, оскільки допомагають уникнути небезпеки, пов'язаної з торгівлею людьми, а також підтримують та захищають права тих, хто став жертвою цього жахливого злочину. Населення має бути належним чином проінформованим про методи та способи запобігання торгівлі людьми, а також про можливості отримати допомогу та підтримку у разі потрапляння у небезпечну ситуацію.

Сподіваємося, що заходи, проведені в Горохові, а також подібні акції в інших містах та країнах, допоможуть зробити крок до ефективної боротьби з торгівлею людьми, зменшення кількості жертв і покарання тих, хто здійснює цей злочин. Об'єднані зусилля громадських організацій, владних структур та всіх громадян можуть сприяти забезпеченню безпеки та свободи для всіх, не залежно від статі, віку чи походження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь