Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально -економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Дата: 09.05.2023 14:42
Кількість переглядів: 238

Фото без опису09 травня відбулось засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, на якому члени комісії – депутати Юлія Ковальчук, Жанна Савчук, Оксана Щерблюк, Олександр Магурчак, Тетяна Баландін, Роман Вольчинський, Максим Ящукевич та Тетяна Харченко розглянули 14 питань порядку денного.

Найперше депутати заслухали інформацію щодо проєктів рішень, які стосуються безоплатної передачі майна у комунальну власність Городищенської сільської територіалньої громади та включення комунального майна до переліку першого типу. 

Позитивний висновок бюджетної комісії, щоправда із деякими доповненнями та зауваженнями, отримали і проєкти рішень про внесення змін та доповнень до "Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин", "Програми захисту населення і територій Горохівської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки", "Програми розвитку земельних відносин Горохівської міської ради на 2021-2025 рік",  "Програми благоустрою і розвитку житлово-комунального господарства Горохівської міської ради на 2021-2024 роки".

Йшлося на комісії й про внесення змін до програм підтримки  медичних закладів громади, які зокрема стосувались "Програми фінансової підтримки КНП «Горохівська стоматологічна поліклініка» Горохіської міської ради на 2021-2024 рік" та "Програми фінансової підтримки та розвитку КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» на 2021-2024 роки".

Члени комісії підтримали проєкт рішення щодо затвердження "Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників Горохівської ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області на 2023-2025 роки" та "Програми фінансової підтримки комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради на 2023-2025 роки".

Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 23 грудня 2022 року №28-45/2022 «Про бюджет міської територіальної громади на 2023 рік» проінформував присутніх начальник управління фінансів Горохівської міської ради Андрій Шеремета. Депутати детально розглянули усі запропоновані статті видатків окремо по кожній галузі.  Загалом, з місцевого бюджету пропонують виділити понад 12 млн. гривень.

 

Ознайомитися з проєктами рішень ІІ пленарного засідання 30 сесії міської ради можливо на веб-сайті громади у розділі «Офіційні документи» за посиланням: https://gorokhivrada.gov.ua/docs/1396394/.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь