Відбулася чергова сесія міської ради

Дата: 26.04.2023 08:45
Кількість переглядів: 340

Фото без описуПерше пленарне засідання чергової тридцятої сесії Горохівської міської ради розпочали хвилиною мовчання, вшанувавши пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

 

 

Фото без описуВ ході роботи депутати заслухали звіти міського голови та старост старостинських округів за 2022 рік. Після детального обговорення та внесення пропозицій, звіти прийняті до уваги.

 

 

 

Фото без описуТакож, депутати Горохівської міської ради звернулися до Луцької районної ради щодо завершення процесу передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Луцького району Волинської області у комунальну власність Горохівської міської територіальної громади.

Рішенням Верховного Суду України від 28 березня 2023 року залишено в силі рішення першої та апеляційної інстанції, якими задоволено в повному обсязі позов Горохівської міської ради до Луцької районної ради. Відтак, скасовано незаконні рішення Луцької районної ради щодо розпорядження комунальним майном, яке належить територіальній громаді. "Підготувавши відповідне звернення та враховуючи висновки судових інстанцій, надіємося на цивілізоване вирішення цього питання у правовому полі", - зазначив керівник громади. Своє бачення та підтримку рішення висловили також депутати обласної Тарас Щерблюк, районної рад Алла Сафонік, Андрій Щерблюк та Неля Шумчук, які були присутні на засіданні сесії.

 

Фото без описуОкрім того, затверджено Програму інформатизації «Цифрова Горохівська громада» на 2023-2025 роки та прийнято рішення про співробітництво «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні».

 

 

Фото без описуПо завершенню міський голова подякував усім за злагоджену роботу, за те, що в умовах воєнного стану усі згуртувалися та активно працюють, вирішують важливі питання, що стосуються життєдіяльності нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь