Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Платники податків Горохівщини отримують якісну консультаційну допомогу з питань декларування доходів

Дата: 17.04.2023 12:32
Кількість переглядів: 97

Фото без описуОсобливості подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи - тема зустрічей горохівських податківців із платниками податків.  

Фахівці Центру обслуговування платників Горохівської ДПІ активно інформують про важливість декларування доходів, переваги електронних сервісів ДПС і надають практичну допомогу кожному, хто прагне відзвітуватися про минулорічні доходи.  

Начальниця Горохівської ДПІ Руслана Дейнега розповідає, що під час щоденного спілкування з потенційними декларантами працівники Центру обслуговування платників рекомендують скористатися можливостями дистанційного звітування. 

«У ході діалогу з платниками ми наголошуємо: декларування доходів - це особистий внесок кожного українця у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності, Користувачі електронних сервісів ДПС можуть задекларувати доходи через Електронний кабінет. Щодо практичної допомоги, то місцеві платники можуть отримати повну інформацію щодо реєстрації користувачем електронних сервісів ДПС від фахівців податкової інспекції», - наголошує Руслана Дейнега. 

Нагадаємо, що 1 січня 2023 року в Україні стартувала кампанія декларування доходів громадянами за 2022 рік. 

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік  не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет.  

Про перебіг та особливості нинішньої деклараційної кампанії громадяни можуть дізнатися із тематичного банера «Деклараційна кампанія-2023» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. Відповіді на актуальні питання громадяни-декларанти мають можливість отримати щоп’ятниці у ході роботи тематичної гарячої лінії за номером телефону (0332) 777-106 з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь