Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем молоді!

Дата: 12.08.2022 09:16
Кількість переглядів: 342

День молоді в Україні святкують 12 серпня відповідно до Указу президента Володимира Зеленського №333/2021 від 28 липня 2021 року.

Найперше, дякую молоді за активну громадянську позицію, яка робить Горохівську територіальну громаду патріотичною та «живою». Чимало заходів, які відбуваються у міста та громаді, проходять завдяки вашій праці та наполегливості.
Освіта, культура, спорт, соціальна сфера, бізнес та інші — це ті сфери життя, які активно розвиваються завдяки зусиллям та старанням молоді.
Молодість — світанок життя, коли ти сповнений енергії, мрій та рішучості, коли немає у світі такого океану, який не зміг би ти перейти.
Ваше сьогодення — лише початок життєвого шляху, коли душу та серце переповнює романтика, рішучість та цілеспрямованість. Сучасне покоління юнаків та дівчат — це творці потенціалу та авторитету нашої держави. У цей святковий день хочу побажати кожному, хто тільки-но розпочинає свій дорослий шлях у життя: завзято втілювати свої мрії та захоплення, завжди дивитись на життя з оптимізмом, старанно навчатися та чесно працювати.
Сьогодні наша країна потребує вашої допомоги - талановитих, креативних, задля побудови мирного успішного та щасливого українського майбутнього.
Від щирого серця вітаю вас та бажаю не змарнувати найкращі роки, прожити їх з користю для себе, своїх близьких, своєї країни. Здоров’я, успіхів та оптимізму! Впевнений, що усі ваші починання будуть вдалими.
Ростіть, творіть, здобувайте! Розвивайтеся і ставайте успішними! Впевнено крокуйте до своєї мети! Нових вам звершень і перемог! Зі святом вас!
З повагою,
Горохівський міський голова Віктор Годик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь