Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний турнір з волейболу

Дата: 16.05.2022 15:11
Кількість переглядів: 642

Фото без опису15 травня 2022 року в спортивному залі Горохівського фахового коледжу ЛНУП відбувся відкритий благодійний турнір з волейболу «Зіграй для України та допоможи Збройним Силам України», який проходив за сприяння сектору молоді та спорту УОКМССЗОЗ Горохівської міської ради та підтримки Горохівського міського голови Віктора Годика.

Головний суддя турніру Валерій Лац, судді Софія Березюк та Леонід Кузьмук. У змаганнях  виявили бажання взяти участь 13 команд: сіл Чаруків, Рачин, Пірванче, СК «Блудів», ВК «Мирне-2», ВК «Вільхівка», СК «Вільхівка»,  м.Горохів, «Любарт» (м.Луцьк), Горохівський ліцей №2, м.Нововолинськ, ВК «Менчичі», «Олімп» збірна команда Горохівської міської територіальної громади (Шклинь, Лобачівка, Горохів).

Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українців внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники змагань зворушливо виконали Державний гімн України.

Відкрили турнір Горохівський міський голова Віктор Годик  та директор Горохівського фахового коледжу ЛНУП Олег Жельчик, котрі привітали учасників змагань, подякували за те, що зголосилися взяти участь у цій благородній справі.

Учасники виявили справжній спортивний азарт змагаючись у чотирьох підгрупах. Все пройшло чудово, була дружелюбна атмосфера і високий рівень гри. Особливо напруженими стали фінальні матчі, у яких змагалися команди «Чаруків», ВК «Вільхівка», СК «Блудів», «Олімп».

Бронзовими призерами відкритого благодійного турніру з волейболу «Зіграй для України та допоможи Збройним Силам України» стала команда «Олімп», срібними призерами – команда СК «Блудів», переможцем – команда ВК «Вільхівка». Але головний підсумок турніру —  зібрано 10200 гривень благодійних коштів.

Приємно усвідомлювати, що люди, які займаються популяризацією та розвитком спорту, вкладають свої сили і в благодійні заходи. Дякуємо усім учасникам та вболівальникам турніру за фінансову допомогу в зборі коштів на допомогу Збройним Силам України.

Допомагаємо нашим воїнам! Перемога буде за нами!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь