Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як відбуватиметься ЗНО в умовах воєнного часу?

Дата: 08.04.2022 09:50
Кількість переглядів: 471

Фото без описуЧерез війну, яку розв’язала на території нашої країни російська федерація, проведення зовнішнього незалежного оцінювання опинилося під питанням. Наразі вже достеменно відомо, що ЗНО відбудеться, але у спрощеному форматі. Як саме — пояснили в відділі освіти Управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я Горохівської міської ради.

Зовнішнє незалежне оцінювання цього року матиме вигляд мультипредметного тесту з української мови, математики та історії України. Завдань з української літератури не буде. Загалом учасники ЗНО повинні виконати 60 завдань.Питання часу протягом якого має пройти тестування ще обговорюється.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься офлайн – так само, як минулі роки.

Випускники повинні будуть прийти до визначеного в районі місця проживання (або тимчасового перебування) центру тестування і скласти іспит. Наголошують на використанні комп'ютерних класів,але абітурієнт матиме змогу скласти тест там,де перебуватиме на час тестування, навіть за кордоном. Враховуючи воєнний стан в країні і високу ймовірність повітряних тривог у різних регіонах, тестування не буде проводитися в один день і в один час.

Оцінка буде відповідати чинним програмам ЗНО і результат кожного зі складників тесту буде подаватися у тестових балах, а також за шкалою 100 – 200.

Якщо під час тестування розпочнеться повітряна тривога, то проведення мультипредметного іспиту призупинять, а його учасники мають перейти у безпечне місце. 

Абітурієнти, які планують вступати до університетів у 2022 році, повинні обов'язково зареєструватися, аби мати змогу скласти мультипредметний тест.

Зокрема, необхідно створити реєстраційну картку та віддати її керівнику закладу освіти або надіслали до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь