Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено рейдові виїзди мобільною групою контролю за виконанням карантинних заходів

Дата: 09.11.2021 17:15
Кількість переглядів: 645

Фото без описуУ Горохівській   міській раді створена мобільна група, яка перевіряє дотримання карантинних вимог «червоної» зони на території Горохівської міської територіальної громади.

До її складу увійшли представники відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області, Горохівського управління ГУ Держпродспоживслужби у  Волинській області та інспектори підрозділу Муніципальної варти Горохівської міської ради.

Мобільною групою контролю за виконанням карантинних заходів здійснено перевірку закладів на території міста Горохова щодо дотримання карантинних обмежень «червоної» зони.

В першу чергу представники мобільної групи звертають увагу на те, чи є на вході повідомлення про обмежувальні заходи, яких варто дотримуватись, антисептичні засоби захисту для відвідувачів. У ході рейду члени мобільної групи звертались до усіх громадян із закликом потурбуватися про власне здоров’я та здоров’я інших і неухильно дотримуватися карантинних обмежень. 

 

Довідково: відповідно до постанови Уряду №1236, поліцейські слідкують за дотриманням карантинних обмежень під час епідемії коронавірусу. Згідно з п.18 цієї постанови, поліцейські мають право проводити вибіркову перевірку документів, а також документів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19, негативний результат тестування або одужання особи від зазначеної хвороби.

 

За інформацією Горохівського управління ГУ Держпродспоживслужби у  Волинській області, з 1 січня 2021 року в громаді проведено 357 перевірок закладів освіти, громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами. Виявлено 105 порушень дотримання карантинних  вимог. Складено 41 протокол на суму 7 310 грн. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь