Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 05.11.2021 16:07
Кількість переглядів: 439

Фото без описуСьогодні, 5 листопада, відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Горохівської міської ради. На комісії під головуванням заступника голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Горохівської міської ради Максима Ящукевича розглянуто питання щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19 та контролю за дотриманням карантинних заборон на території Горохівської міської ради.

Завідувач Горохівського відділення Луцького РВ ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» Тетяна Рощина поінформувала про різке зростання захворюваності продовж минулих двох тижнів та збільшення кількості летальних випадків. Головний лікар КНП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» Валерій Коба повідомив, що на ранок 5-го листопада у лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 90 громадян з коронавірусним захворюванням. Загальна кількість ліжок у лікарні для людей з COVID-19 становить 128. Зараз Волинська область знаходиться на межі входження у «червону зону» карантину.

Аналіз охоплення профілактичними щепленнями проти СOVID-19 свідчить, що лише 12,1% дорослого населення Горохівської територіальної громади щеплено двома дозами вакцини. Рекомендований рівень вакцинації для формування колективного імунітету – не нижче 70%. Серед працівників освіти кількість  вакцинованих  становить  95%, з них двома  дозами вакциновано 78%,   однією  - 16.3%. Низький рівень охоплення вакцинацією може призвести до подальшого поширення захворювання на території громади. Наразі існує два ефективних шляхи протидії поширенню COVID-19 – вакцинація  та  карантинні обмеження.  Всі карантинні обмеження «помаранчевої» та «червоної» зони епіднебезпеки стосуються виключно невакцинованих осіб. Тому керівники закладів охорони здоров’я закликають громадян вакцинуватися.

Перебування у громадських місцях без засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, їх неправильне носіння передбачує штраф в розмірі від 170 до 255 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь