Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання голів фракцій Горохівської міської ради

Дата: 26.10.2021 08:57
Кількість переглядів: 533

Фото без опису25 жовтня за участі міського голови Віктора Годика відбулося засідання голів фракцій Горохівської міської ради. Серед запрошених - представники КП «Горохівська багатопрофільна лікарня», комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд» і депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк. Основне питання – початок опалювального сезону комунальним підприємством «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради».

Зі слів представників «Райтеплобуд», вартість однієї гігакалорії теплової енергії підприємство планує постачати приблизно за 2300 гривень. Зараз КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради» опалюється за ціною близько однієї тисячі гривень за одну гігакалорію. У котельні лікарні встановлено сучасні потужні твердопаливні котли. Відповідно, керівництво міської ради і депутатський корпус категорично проти пропозиції КП «Райтеплобуд», як надавача теплоенергії.  Горохівська міська рада готує позов до суду не тільки по даному питанню, але і по ряду інших спірних з Луцькою районною радою об’єктах. Відповідне рішення ухвалено на чотирнадцятій позачерговій сесії міської ради.

В ході засідання також обговорили координацію та взаємодію КП «Горохівська багатопрофільна лікарня» і КНП «Горохівський центр ПМД». Окрему увагу приділили різкому збільшенню рівня захворюваності на коронавірус та рівню вакцинації населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь