Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 19.10.2021 17:51
Кількість переглядів: 520

Фото без описуСьогодні, 19 жовтня 2021 року, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. На порядок денний винесено двадцять питань. Під головуванням міського голови Віктора Годика виконавчий комітет затвердив тарифи на теплову енергію, яку виробляє ТОВ «Енергозбереження Волинь» для Горохівського коледжу ЛНАУ.

Начальник служби у справах дітей Горохівської міської ради Інна Шеремета поінформувала присутніх про стан роботи у територіальній громаді щодо захисту прав дітей. Про стан роботи із зверненнями громадян за 9 місяців 2021 року інформувала членів виконкому начальник відділу організаційної та кадрової роботи міської ради Інна Сафонік. На виконавчому комітеті також заслухали і обговорили виконання бюджету Горохівської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року. Начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Ігор Довмат доповів про хід виконання Програми розвитку освіти Горохівської міської ради на 2021-2024 роки у 2021 році. Про роботу соціальних працівників територіального центру соціального обслуговування поінформувала начальник відділу соціального захисту Віра Іванюк. З метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви, жителям Горохівської міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах, та іншим категоріям громадян, надано матеріальну допомогу.

На засіданні виконавчого комітету також розглянуто три подання відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області про вчинення громадянами правопорушень, встановлено опіку над психічно хворою особою, впорядковано адресу житлового будинку та погоджено графік роботи одного із закладів громадського харчування в місті Горохові.

Проети рішень щодо затвердження тарифів на теплову енергію, яку виробляють ТзОВ «ВОЛИНЬ-ЕКОТЕПЛО» та ТзОВ «ЕКОСЕРВІС ВОЛИНЬ» знято з розгляду у зв’язку із подачею неповного пакету документів надавачами послуг з теплопостачання для прийняття на засіданні відповідних рішень. 

За результатами розгляду питань порядку денного винесені виважені та обґрунтовані рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь