Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний День музики, Всеукраїнський день бібліотек та День художника відзначили в Горохівській громаді

Дата: 01.10.2021 17:11
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

Сьогодні, 01 жовтня, в пору золотої осені, щедрої на врожай, барви й кольори, коли сама природа розгортає своє неповторне та вражаюче художнє полотно, привітати із професійними святами – Міжнародним днем музики, Всеукраїнським днем бібліотек музикантів та шанувальників мистецтва, бібліотекарів, володарів книжок, книжкових полиць, покровителів каталогів та картотек, періодичних видань, а також талановитих майстрів пензля, шанувальників образотворчого мистецтва  із Днем художника.

Ці свята знаходять палкий відгук у серці кожної людини. Споконвіку ми шукаємо джерела натхнення й сили на світлі сподівання. В чарівних мелодіях та картинах – радість буття, красу людської душі, велич людини-творця. В книгах – споконвічну мудрість та знання.

Почуття прекрасного, потреба в красі живуть у серці кожної людини з найдавніших часів. Митці створюють цю красу та служать їй. Завдяки подвижницькій натхненній праці вони здійснюють безперервний зв’язок поколінь.

На майдан Незалежності, де проходило дійство, зійшлася чимала аудиторія. Гостями мистецької події були Горохівський міський голова Віктор Годик, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я міської ради Ігор Довмат, громадськість міста та поціновувачі музичного мистецтва. Присутні мали змогу ознайомитися з роботами вихованців та викладача класу образотворчого мистецтва Миколи Шешка.

Щира подяка міським головою адресувалася музичним колективам Горохівщини та всім, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним мистецтвом, працівникам бібліотек, адже завдяки своєму професіоналізму вони стали надійним помічником і орієнтиром у безмежних потоках доступної інформації.

Віктор Годик подякував усім за плідну творчу діяльність, талант, благородство душі, невтомний творчий пошук, за те, що поповнюють традиції нашого народу.

«Сердечно зичу усім вам міцного здоров’я, родинного щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу, популяризації й процвітання мистецтва! Хай це свято подарує усім вам чудовий настрій, а робота приносить лише задоволення!», - побажав міський голова та нагородив з нагоди професійних свят Грамотами міської ради кращих працівників.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь