Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційна відкритість громад

Дата: 16.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 577

15 вересня 2021 року Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провела консультативну зустріч для представників органів  місцевого самоврядування Волинської області на тему «Взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю. Інформаційна відкритість громад: цілі, завдання, інструменти». 

 

Представники Горохівської громади Інна Сафонік - начальник відділу  організаційної та кадрової роботи,   Тетяна Янюк - головний спеціаліст відділу розвитку та інвестицій разом з іншими учасниками зустрічі  отримали рекомендації від консультантки з комунікацій Волинського регіонального відділення Асоціації міст України, Олени Кузьмич щодо важливості співпраці зі ЗМІ. Учасники зустрічі в свою чергу ділилися досвідом ефективних методів комунікації, впровадження цифрових та інших інструментів взаємодії органів місцевого самоврядування з громадянами та досвідом співпраці з журналістами.

Разом із Наталею Голодюк – керівницею мережі гіперлокальних сайтів «Район.in.ua» обумовили можливості інформаційної співпраці.

Ведуча «Українське радіо Луцьк»- Ольга Шарута озвучила важливі теми, які можна представити в інформаційному просторі не лише громади, а й за її межами.

Мар’яна Конончук - голова Волинського регіонального відділення АМУ, вважає правильно організовану інформаційну роботу в громаді надважливою для промоції громади і досягнення успіху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь