Встановили дитячий майданчик у Марковичах

Дата: 03.09.2021 15:52
Кількість переглядів: 709

Фото без описуЗ кожним роком все більше дітлахів відмовляються від захоплюючого дозвілля на свіжому повітрі, і проводять дні безперервно біля комп'ютера, телевізора або смартфона. Горохівська міська рада сприяє розвитку інфраструктури для дітей, зокрема у селах. Адже ігрові та спортивні майданчики це – здоров’я та успіх дітей.

У селі Марковичі Горохівської територіальної громади встановили дитячий майданчик за кошти бюджету міської ради. До встановлення майданчика долучилися місцеві активісти, депутат Горохівської міської ради Володимир Мороз і членкиня Молодіжної ради Неля Шумчук. Ігровий комплекс для вулиці виручить батьків як влітку, так і взимку. Його можна використовувати для активних і захоплюючих ігор в будь-яку пору року: конструкція не покривається льодом, на ній не утворюється волога, а це значить, що вона повністю безпечна для дітей. Комплекс «Універсал М3» (розмірами 3470х2800х2700) відповідає усім Державним стандартам України. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь