Дослідження постачальників послуг водопостачання в сільській місцевості - опитування

Дата: 01.06.2021 15:30
Кількість переглядів: 396

Фото без описуДо уваги операторів та надавачів послуг сільського питного водопостачання. У рамках ініціативи RWSN-REACH 100M у різних країнах світу, в тому числі в Україні, проводиться глобальне діагностичне дослідження постачальників послуг водопостачання в сільській місцевості.

Висловити свою думку під час дослідження запрошуються всі, хто вважає себе задіяними у надання послуг сільського питного водопостачання.

Метою дослідження є оцінка масштабу та потенціалу застосування результатоорієнтованого фінансування постачальників послуг водопостачання у сільській місцевості.

Дослідження проводиться у вигляді короткого 15-хвилинного онлайн опитування для розуміння доцільності та змісту договорів щодо надання результатів фінансового фінансування в залежності від особливостей ситуацій та типу послуг у тій чи іншій країні.

За результатами дослідження буде визначена контрольна група постачальників послуг у різних країнах, в тому числі в Україні які зацікавлені у моделюванні масштабного результату орієнтованого фінансування. Також на основі отриманої інформації буде фіналізована стратегія впровадження такого фінансування для послуг водопостачання з охопленням 100 мільйонів людей до 2030 року.

Тож, всіх зацікавлених у можливому майбутньому співробітництві запрошуємо пройти 15-хвилинне опитування щодо вашої діяльності у постачальника послуг водовідведення в сільській місцевості.

Опитувальник доступний до 25 червня 2021 року за посиланням https://enketo.ona.io/x/O5TeX3xE англійською, французькою, іспанською, китайською, португальською та російською мовами.

У разі виникнення питань із заповненням опитувальника, просимо звертатися до п. Вячеслава Сороковського (+380988841451, v.sorokovskyi@gmail.com)

Громадська організація ДЕСПРО виступає інформаційним партнером Ініціативи RWSN-REACH 100M в Україні.

Додаткова інформація про ініціативу представлена на веб-сайті RWSN https://www.rural-water-supply.net/.../collab.../details/119


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь