Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волинські працедавці прозвітувалися про 8,9 тисячі гривень середньої зарплати

Дата: 29.03.2021 10:45
Кількість переглядів: 444

Фото без описуЗа підсумкам четвертого кварталу 2020 року середня заробітна плата  на Волині склала 8,9 тисячі гривень. У третьому кварталі 2020 році волинські працедавці декларували середню зарплату на рівні 7,6 тисячі гривень.

Вище мінімального рівня оплати праці, гарантованого державою, мали понад 156  тисяч працівників в області, менше мінімалки – більше 23 тисяч працюючих.

«Податкова служба завжди наполягатиме на важливості дотримання вимог закону при оплаті праці кожному найманому працівнику, оскільки легальне працевлаштування – це податки до бюджету та соціальні гарантії від держави громадянам. Звісно ж, пандемія COVID-19 має вкрай негативний вплив на умови провадження підприємницької діяльності малим бізнесом. Однак, більшість волинських працедавців, зокрема і представників мікробізнесу, - відповідальні платники податків», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Надані до органів ДПС за підсумками четвертого кварталу 2020 року звіти волинських працедавців переконують, що працівники установ, підприємств та організацій отримували в середньому 9,5 тисячі гривень зарплати, а наймані особи підприємців – 4,8 тисячі гривень.

Найвищі зарплати у звітному періоді були у бюджетній сфері - 10,7 тисячі гривень, Працівники державних підприємств отримували в середньому 9,4 тисячі гривень.

Тим часом, працівникам комунальних підприємств виплачували середню зарплату в сумі 9,9 тисячі гривень, середня зарплата працівників приватних і колективних підприємств -7,9 тисячі гривень.

 Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь