Волинські працедавці прозвітувалися про 8,9 тисячі гривень середньої зарплати

Дата: 29.03.2021 10:45
Кількість переглядів: 476

Фото без описуЗа підсумкам четвертого кварталу 2020 року середня заробітна плата  на Волині склала 8,9 тисячі гривень. У третьому кварталі 2020 році волинські працедавці декларували середню зарплату на рівні 7,6 тисячі гривень.

Вище мінімального рівня оплати праці, гарантованого державою, мали понад 156  тисяч працівників в області, менше мінімалки – більше 23 тисяч працюючих.

«Податкова служба завжди наполягатиме на важливості дотримання вимог закону при оплаті праці кожному найманому працівнику, оскільки легальне працевлаштування – це податки до бюджету та соціальні гарантії від держави громадянам. Звісно ж, пандемія COVID-19 має вкрай негативний вплив на умови провадження підприємницької діяльності малим бізнесом. Однак, більшість волинських працедавців, зокрема і представників мікробізнесу, - відповідальні платники податків», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Надані до органів ДПС за підсумками четвертого кварталу 2020 року звіти волинських працедавців переконують, що працівники установ, підприємств та організацій отримували в середньому 9,5 тисячі гривень зарплати, а наймані особи підприємців – 4,8 тисячі гривень.

Найвищі зарплати у звітному періоді були у бюджетній сфері - 10,7 тисячі гривень, Працівники державних підприємств отримували в середньому 9,4 тисячі гривень.

Тим часом, працівникам комунальних підприємств виплачували середню зарплату в сумі 9,9 тисячі гривень, середня зарплата працівників приватних і колективних підприємств -7,9 тисячі гривень.

 Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь